Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Μπουρντίσο: «Πάμε για πρωτάθλημα»

Μπουρντίσο: «Πάμε για πρωτάθλημα»
Ποιος είπε ότι είναι κακό να κάνει κάποιος όνειρα; Αυτό σκέφτηκε ο Νικολάς Μπουρντίσο και κάνει σχέδια για… πρωτάθλημα με τη Ρόμα τη φετινή χρονιά στην Ιταλία, με αφορμή τη νίκη (3-1) επί της Ίντερ.

Άποψη, η οποία όπως αποκάλυψε, απορρέει από την εμπιστοσύνη που έχει στο νέο προπονητή της ομάδας, Ζντένεκ Ζέμαν. Ενώ σαν βασικό αντίπαλο, την αντίσταση του οποίου θα πρέπει να καταβάλουν οι «τζιαλορόσι», θεωρεί την Γιουβέντους.

«Η νίκη επί της Ίντερ ήταν πολύ σημαντική, πρέπει, όμως, να παραμείνουμε σοβαροί και να μην πετάμε στα σύννεφα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ωστόσο, δεν είμαι προληπτικός και μπορώ να πω ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Η θέση Ρόμα είναι στην κορυφή γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα. Θα παλέψουμε για τον τίτλο και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με τον Ζέμαν και το κατά πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, ο Μπουρντίσο είπε: «Είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός προπονητής, ο οποίος ξέρει τον τρόπο να κάνει τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μου αρέσει η φιλοσοφία που έχει στο παιχνίδι του και το γεγονός ότι θέλει να κερδίζει όπου κι αν αγωνίζεται. Είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Ενώ για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα και αυτή που θα πρέπει να προσπεράσουμε αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι ομάδες του Μιλάνο έχουν αποδυναμωθεί, ενώ και η Νάπολι είναι διαφορετική μετά τη φυγή του Λαβέτζι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: