Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ισόπαλη στον Βόλο η Βέροια!!

Ισόπαλη στον Βόλο η Βέροια
Βέροια και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/9).

Η Νίκη μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση μέχρι το 30ο λεπτό, όταν πέτυχε και το μοναδικό της τέρμα στην αναμέτρηση. Βελτιώθηκε στην συνέχεια η Βέροια φτάνοντας στην ισοφάριση. 1.500 άτομα έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο.

Η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Κυριάκου και μέχρι το 30’ περίπου έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, όπως το οριζόντιο δοκάρι του σκόρερ Κυριάκου στο 17’ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Η Βέροια είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 14’ όταν ο Καρατζάς έδιωξε πάνω στην γραμμή την μπάλα έπειτα από προβολή του Μπαργκάν. Στο 74’ η «βασίλισσα του βορά» σοφάρισε με αυτογκόλ του Μκρτσιάν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου (Αμανατίδης): Βούρας (72' Καρακούτσης), Ψιάνος, Καρατζάς (72’ Σαμαράς), Μήτσης (80' Παπαδόπουλος), Ριζογιάννης, Κυριάκος (88' Σούφλας), Σκούφαλης, Πουρτουλίδης (63' Αργύρης), Ουέλινγκτον (36' Λαζαρίδης), Τάσιτς (63' Μκρτσιάν)

Βέροια (Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τόμας, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Ζε Βίτορ, Γκιγέρμε, Μπαργκάν, Καφές, Ιωάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Δασκαλάκης, Μπελόν, Μπάρμπας, Καλτσάς, Σνάουτσνερ, Μπεθέρα, Καλογέρης, Μάνος, Παυλίδης, Καρλίνος, Βεργώνης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: