Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι μύθος»

Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι μύθος»
Αν δεις μόνο το τίτλο, θα πεις «πάει, τη ψώνισε ο Ιμπραΐμοβιτς».

Κι όμως με βάση τα γεγονότα, ισχύει ότι είναι (εν μέρει) μύθος.

Κατά την επιστροφή του στη Σουηδία για το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στο Καζακστάν, ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μια στάση στην πόλη του, Μάλμε, όπου τιμήθηκε από τις τοπικές αρχές.

Το όνομα του πλέον, κοσμεί το «Walk of Fame» στο στάδιο της Μάλμε, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα κολακευμένος από το γεγονός. «Είναι σπουδαία τιμή αυτό που συνέβη, καθώς αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανα και εγώ στην καριέρα μου. Συνήθως λένε ότι δεν γίνεσαι μύθος πριν το θάνατο σου. Όσον αφορά εμένα, όμως μπορώ να πω ότι είμαι ένας ζωντανός μύθος… τουλάχιστον στη Μάλμε», ανέφερε σχετικά στα Μέσα της Σουηδίας ο 30χρονος επιθετικός.

Και επειδή τις τελευταίες μέρες μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πανηγυρίζει τα γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια δημοσιογράφος της Σουηδίας θέλησε να κάνει την ίδια ερώτηση και στον «Ίμπρα». Στο τελευταίο του τέρμα με τους Παριζιάνους, που είχε μπει μόλις στα 27 δευτερόλεπτα (κόντρα στη Λιλ), δεν το είχε... γιορτάσει κιόλας. Όμως όπως είπαμε και πριν είναι… γάτος και απάντησε ήρεμα και σεμνά.

«Προσπαθείς τώρα να με συγκρίνεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μια τέτοια σύγκριση μόνο φυσιολογική δεν είναι. Όταν βάζω γκολ μόλις στα 27 δευτερόλεπτα και έχουμε ακόμα 89λεπτά παιχνιδιού, τότε λογικό δεν είναι να κρύβω τη χαρά μου και να περιμένω μέχρι το τέλος αυτού; Τα πάντα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια…», απάντησε σχετικά ο Ιμπραΐμοβιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: