Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν τον πιέσαμε»

«Δεν τον πιέσαμε»
Με απορία απαντούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στα λεγόμενα του Κέβιν Μιραλάς σε συνεντεύξεις που έχει δώσει και στις οποίες δηλώνει ότι η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην ομάδα έστω με μια αναπροσαρμογή συμβολαίου. Ο Βέλγος μπορεί να τονίζει ότι η πρόθεσή του ήταν να μείνει, ωστόσο στο… λιμάνι δεν πείθονται, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ των δύο να μην θυμίζουν κάτι από το παρελθόν.

Ο Βέλγος κάθε άλλο πάρα πως ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν οι ενέργειες του καθόλη της διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αλλά και από την στιγμή που άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με την Έβερτον.

Στο… λιμάνι υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν έβαλε τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του που υπήρχε και συντηρούταν από τον μάνατζέρ του με δηλώσεις σε ιστοσελίδες άλλων χωρών.

Εκτός αυτού αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων άσκησε εντονότατη πίεση προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ όταν υπήρξαν διαφορές στις διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους αναφέροντας –μάλιστα- ότι προσπαθούν να του κόψουν την καριέρα. «Ποτέ δεν τον πιέσαμε να φύγει» αναφέρει άτομο της ομάδας.

Επίσης, σχετικά με το νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο που ζητούσε ο Βέλγος, στον Ολυμπιακό έχουν άλλη… άποψη. Ποτέ δεν ζήτησε να υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση με τη διοίκηση για καλύτερους οικονομικούς όρους στο συμβόλαιό του.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: