Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σημάδια αποχώρησης από τον Φελαϊνί!!

Σημάδια αποχώρησης από τον Φελαϊνί!
Ξαφνικό θέμα προκύπτει στην Έβερτον, μετά τη δημοσίευση συνέντευξης του Μαρουάν Φελαϊνί σε βελγικά Μέσα που αποκαλύπτει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όλα αυτά, την ώρα που στο σύλλογο του Λίβερπουλ κάνουν σχέδια για …υψηλές πτήσεις, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ενώ στο «Goodison Park» όλοι είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που άνοιξε η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και με τις μεταγραφικές κινήσεις, ένα από τα πιο βασικά «γρανάζια» της …μηχανής του Μόγιες ανοίγει την πόρτα της εξόδου.

Ο Φελαϊνί μίλησε στη «Het Nieuwsblad» και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λίγους μήνες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του!

«Αρχίζω την πέμπτη μου σεζόν στην Έβερτον και αυτή μάλλον θα είναι η τελευταία μου», τόνισε ο Βέλγος άσος για να συνεχίσει: «Έχω δει και έχω ζήσει τα πάντα εδώ. Τον Ιανουάριο ή στο τέλος της χρονιάς θα κοιτάξω να βρω άλλη ομάδα ή να συνεχίσω σε άλλο πρωτάθλημα».

Το συμβόλαιο του Φελαϊνί λήγει το 2016 και αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 24χρονος άσος ανοίγει το θέμα της παραμονής του στο Λίβερπουλ, με τα αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: