Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο… Γολγοθάς του Παναθηναϊκού!!

Ο… Γολγοθάς του Παναθηναϊκού
Ο Φερέιρα παρά το γεγονός πως του λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές -έντεκα διεθνείς, δουλεύει όσο περισσότερο μπορεί με τους υπόλοιπους λόγω του… Γολγοθά που έχει να ανέβει ο Παναθηναϊκός το επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου έχουν να δώσουν έξι παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο ευρωπαϊκά και ο Πορτογάλος δοκιμάζει τα πάντα στις προπονήσεις, προσπαθώντας να έχει όσο πιο έτοιμή γίνεται την ομάδα του.

Από την ερχόμενη Τετάρτη, οι έξι διεθνείς με την εθνική Ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος), οι δύο με την Ελπίδων (Λαγός, Φουρλάνος), ο Βελάσκες, ο Σισοκό και ο Μπαρμπαρούσης επιστρέφουν στην Παιανία και ενσωματώνονται, για να έχει και ο Φερέιρα αυτό που ζητάει. Δύο παίκτες για κάθε θέση δηλαδή, αφού το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν αρκετές φορές οι αρχικές συνθέσεις…

Η αρχή της ανηφόρας ξεκινά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, που οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην Κομοτηνή στην έδρα του Πανθρακικού. Και με το που επιστρέψει το «τριφύλλι» από την Θράκη, πρέπει να φύγει αμέσως για Σλοβενία, αφού στις 20 Σεπτέμβρη παίζει στην έδρα της Μάριμπορ. Στην συνέχεια, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 24 Σεπτεμβρίου τον Ατρόμητο, παρόλα αυτά, πάλι θα ταξιδέψει αφού λόγω Φοίβου(!!) και συναυλίας στο ΟΑΚΑ, θα… ξενιτευτεί σε γήπεδο τις επαρχίας!

Στις 30 Σεπτεμβρίου, όμως, οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία μετά από αρκετές μέρες και πάλι, να… μυρίσουν ΟΑΚΑ, αφού υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης, τέσσερις μέρες μόλις πριν το κρισιμότατο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τότεναμ (4 Οκτώβρη). Τέλος, στις 7 Οκτώβρη ο Παναθηναϊκός θα… ξαναπεταχτεί μια βολτίτσα μέχρι την Θράκη, αφού έχει να αντιμετωπίσει την αξιόμαχη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αναλυτικά τα έξι παιχνίδια που θα δώσει εντός τριών εβδομάδων το «τριφύλλι».

15 Σεπτεμβρίου: Πανθρακικός - Παναθηναϊκός
20 Σεπτεμβρίου: Μάριμπορ - Παναθηναϊκός
24 Σεπτεμβρίου: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (σε ουδέτερο γήπεδο)
30 Σεπτεμβρίου: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
04 Οκτωβρίου: Παναθηναϊκός – Τότεναμ
07 Οκτωβρίου: Ξάνθη – Παναθηναϊκός




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: