Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σιμεόνε: «Καλύτερος ο Φαλκάο από τον Σάντσες»

Σιμεόνε: «Καλύτερος ο Φαλκάο από τον Σάντσες»
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι καλύτερος επιθετικός και πιο πλήρης ως ποδοσφαιριστής από τον Ούγκο Σάντσες, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην εφημερίδα «AS». Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ρωτήθηκε για τις ικανότητες του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά στη φετινή σεζόν και πέτυχε χατ-τρικ στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στην Τσέλσι.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην εφημερίδα «AS»

«Για μένα ο Φαλκάο είναι το ίδιο καλός με τον Σάντσες, αν όχι καλύτερος. Ο Ούγκο ήταν ο Ούγκο, αλλά ο Φαλκάο έχει σπουδαίες ικανότητες. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνει καλύτερα από το προηγούμενο, σκοράρει ένα γκολ περισσότερο. Έχει τεράστια όρεξη και διαίσθηση στην περιοχή που έχω δει μόνο μια φορά στο παρελθόν, και αυτή ήταν με τον Σάντσες.

Είναι σκόρερ, όπως ο Ούγκο, αλλά εκείνος είναι πιο πλήρης ως ποδοσφαιριστής. Το λέω αυτό, επειδή ξέρω τον Ρανταμέλ από την Ρίβερ Πλέιτ πριν έρθει στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμη καλύτερος και να γίνει το νούμερο ένα στον κόσμο. Ανήκει στο ίδιο γκρουπ μαζί με τον Ιγκουαΐν, τον Ρούνεϊ και τον Μπενζεμά, και ο ίδιος είναι καλά εκεί, αλλά ελπίζω ότι θα γίνει ο νούμερο ένα στη θέση του και θα το κάνει με την Ατλέτικο
», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο Τόρες, ο Χάσελμπαϊνκ, ο Βιέρι, ο Αγουέρο, ο Φορλάν, για να μην αναφέρουμε πλέι μέικερ όπως ο Ζουνίνιο και ο Φουτρέ. Και τώρα ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο σύλλογος ήταν επιτυχημένος, και έχει πετύχει φανταστικά πράγματα. Αρκετοί από αυτούς ήταν ρίσκο, με την καλή έννοια. Ο Κουν Αγουέρο ήταν πιο μικρός σε σχέση με τον Φαλκάο, ο οποίος ήταν στην Πορτογαλία, αλλά η Ατλέτικο πήρε το ρίσκο. Αυτός ο σύλλογος είχε πάντα ταλέντο να βρίσκει καλούς επιθετικούς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: