Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αισιόδοξος ο Ρόις!!

Αισιόδοξος ο Ρόις
Πίστη για μια καλή πορεία στο φετινό Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει ο Μάρκο Ρόις. Παρά τη δύσκολη κλήρωση στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι αισιόδοξος.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας πέρσι τερμάτισαν τελευταίοι στον όμιλο του Champions League και τρίτοι πρόπερσι στον όμιλο του Europa League, αλλά φέτος παρά την κλήρωση με Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ ο 23χρονος άσος δε χάνει την αυτοπεποίθηση του.

«Το Champions League είναι για να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους. Πολλοί θεωρούν ότι η Ντόρτμουντ δεν έχει καμιά τύχη σε αυτόν τον όμιλο, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και όλα είναι πιθανά», τόνισε στη «Bild».

Ο Ρόις , που μεταγράφηκε αυτό το καλοκαίρι από την Γκλάντμπαχ στους πρωταθλητές Γερμανίας έναντι του ποσού των 17.5 εκατ.ευρώ, είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον νέο του προπονητή.

«Ελπίζω ότι θα βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο σωστός άνθρωπος για να μας κάνει καλύτερους. Με αυτόν στην προπόνηση μαθαίνω πράγματα, που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου», πρόσθεσε.

Ο παίκτης της χρονιάς στη Γερμανία για το 2012 επίσης έχει υψηλές προσδοκίες και από τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, στην προσπάθεια της για την πρόκριση του Μουντιάλ του 2014.

«Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο, θέλω να κερδίσω τίτλους. Αλλά ακόμη έχουμε πολλά να μάθουμε μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: