Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα φύγει του χρόνου ο Γιόβετιτς»

«Θα φύγει του χρόνου ο Γιόβετιτς»
Η Φιορεντίνα έχει συμφωνήσει με τον Στέφαν Γιόβετιτς να τον αφήσει να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής των «βιόλα» λίγες ημέρες μετά τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομα του Μαυροβούνιου είχε συνδεθεί για μεταγραφή σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους. Μάλιστα οι «πολίτες» προσέφεραν ένα πολύ δελεαστικό πόσο για να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση. Παρόλα αυτά συμφώνησε να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Η διοίκηση του συλλόγου φοβήθηκε ότι θα προκληθούν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των φιλάθλων σε περίπτωση παραχώρησης του παίκτη για αυτό και δεν τον παραχώρησε.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο Στέφαν τελικά παρέμεινε εδώ. Θα αγωνίζεται εδώ και φέτος και είναι πολύ ευχαριστημένος», τόνισε ο γενικός διευθυντής Σάντρο Μενκούζι και συνέχισε:

«Αν και είχε αρκετές προτάσεις να αποχωρήσει είναι θετικό ότι ο πρόεδρος κατάφερε να τον πείσει να μείνει εδώ».

Παρόλα αυτά τονίζει ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να πάρει μεταγραφή ο νεαρός μεσοεπιθετικός το επόμενο καλοκαίρι.

«Η Φιορεντίνα έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του. Του πρότειναν να παραμείνει ένα χρόνο ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους την αποχώρηση του , τον επόμενο χρόνο.

Το ίδιο είχε γίνει και με τον Λούκα Τόνι ένα χρόνο πριν φύγει από τη Φιορεντίνα
», συμπλήρωσε ο Μενκούζι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: