Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα κίνηση για Ντρογκμπά ετοιμάζει η Γιουβέντους!!

Νέα κίνηση για Ντρογκμπά ετοιμάζει η Γιουβέντους
Έτοιμη να καταθέσει τρίτη πρόταση για την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ ο Φερνάντο Γιορέντε παραμένει στο «στόχαστρο», παρουσιάζεται η Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν σπουδαίο επιθετικό κατά τη διάρκεια της πρόσφατης μεταγραφικής περιόδου, παίρνοντας αρνητικές απαντήσεις για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι (από την Άρσεναλ), τον Έντιν Τζέκο (από τη Μάντσεστερ Σίτι) και τον Στέφαν Γιόβετιτς (από τη Φιορεντίνα).

Έτσι ήρθε ο δανεισμός του Νίκλας Μπέντνερ από την αγγλική ομάδα. Ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες μέρες η «Γηραιά Κυρία» έκανε δύο προσφορές για να πάρει τον Ιβοριανό για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα τώρα με την «Tuttosport», η Γιουβέντους θα κινηθεί για τον 34χρονο παίκτη στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ταυτόχρονα, όμως, η ιταλική ομάδα θα παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του Φερνάντο Γιορέντε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, η σκοπεύει να πουλήσει τον διεθνή επιθετικό πριν λήξει το συμβόλαιό του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: