Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία της "Α.Θ 10"!

Ο σύνδεσμος οπαδών του Ηρακλή "Αυτόνομη Θύρα 10" εξέδωσε ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθεί μεταξύ άλλων για την παρουσία της Αστυνομίας στην πορεία του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Ανακοίνωση-διαμαρτυρία της "Α.Θ 10"
Αναλυτικά:
Πόσο γουστάρουμε να μη μας γουστάρετε!!!
Από χθες το βράδυ οφείλουμε όλοι να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά με τις αυταπάτες τις οποίες τρέφαμε εδώ και καιρό, για το “δημοκρατικό” πολίτευμα της χώρας καθώς και για το βαθμό στον οποίο ενοχλεί κάποιους ο λαός του Ηρακλή.
Όσα ζήσαμε χθες στα 500 μετρά από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δείχνουν και μαρτυρούν πολλά. Μαρτυρούν πολλά για αυτό τον τεράστιο κόσμο ο οποίος περικυκλωμένος από 10 διμοιρίες ματ, δεκάδες παπάκια Δίας και ίσως εκατοντάδες ασφ – αλήτες, δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε το τραγούδι με το κεφάλι ψηλά. Μαρτυρούν πολλά για τον άνθρωπο μέσα στο υπουργείο, ο οποίος δηλώνει οπαδός της ομάδας. Μαρτυρούν πολλά για τους διαδηλωτές των μπλοκ που βρίσκονταν μπροστά μας, οι οποίοι απλά συνέχισαν τη πορεία τους. Μαρτυρούν πολλά για το ποιους ακριβώς φοβούνται οι κρατούντες, ποιους θεωρούν απειλή και με το έτσι θέλω χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό αποφασίζουν και διατάζουν ότι η πορεία δεν θα συνεχιστεί! Όπως επίσης μαρτυρούν πολλά για τα κόμπλεξ των πραιτόρων της δημοκρατίας σας, οι τραμπουκισμοί και τα επεισόδια που έγιναν κατά την αποχώρηση μας από το σύνδεσμο και έφτασαν μέχρι τη περιοχή της Ροτόντα.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για δικαίωση και ας μη φτάσαμε χθες στο υπουργείο σας. Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε πονοκέφαλος για τις αρχές, θα συνεχίσουμε να μετράμε χιλιόμετρα στους δρόμους και στο τέλος θα σας νικήσουμε! Το σύνθημα μας γίνεται όλο και πιο επίκαιρο…
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!
Υγ: Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη εάν δεν ευχαριστούσαμε και δημοσίως τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου (μέλος του δς του εργατικού κέντρου), καθώς και τα παιδιά του alterthess.gr για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: