Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

MLS: «Ήρωας» των Σάουντερς ο Έντι Τζόνσον!!

Με δύο γκολ του πρώην επιθετικού του Άρη, Έντι Τζόνσον, οι Σιάτλ Σάουντερς κατέβαλαν με 2-1 τη Σίβας Η.Π.Α. στον μοναδικό σημερινό αγώνα του MLS.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 στο «CenturyLink Field», αλλά δεν υπολόγισαν τον Τζόνσον. Συγκεκριμένα ο 28χρονος στράικερ ισοφάρισε με κεφαλιά στο 29ο λεπτό, ενώ στο 89ο ολοκλήρωσε την ανατροπή με μία ακόμα κεφαλιά. Στο πρώτο τέρμα βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, έπειτα από ασίστ του Κρίστιαν Τίφερτ, ενώ το 2-1 δημιουργήθηκε από τον Φρέντι Μοντέρο.
Στο όγδοο λεπτό ο Νικ Λα Μπρόκα είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ, έπειτα από αντεπίθεση της Σίβας. Εντούτοις, οι Σάουντερς κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης και τελικά δικαιώθηκαν.
Έτσι οι εκπρόσωποι του Σιάτλ συμπλήρωσαν 47 βαθμούς και αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του MLS. Από την άλλη, η Σίβας έμεινε στους 28 και απέχει κατά 9 από τις προνομιούχες θέσεις του γεωγραφικού γκρουπ.
Σιάτλ Σάουντερς: Γκσπούρνινγκ, Γιάνι, Γκονζάλεζ, Σκοτ, Ουρτάδο, Έβανς (84’ Κάτο), Αλόνσο, Ζακουάνι (75’ Ρόουζ), Τίφερτ (61’ Κάσκεϊ), Τζόνσον, Μοντέρο.
Σίβας Η.Π.Α.: Κένεντι, Μακ Κένζι (90’ Βιγέρο), Ράιλι, Βιλαφάνια, Καλίφ (63’ Μπόουεν), Λα Μπρόκα, Μπολάνιος, Τζόζεφ, Ζεμάνσκι, Αγκουντέλο (67’ Κουρτουά), Τάουνσεντ.





πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: