Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Πρέπει να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας»

«Πρέπει να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας»
Αναμφίβολα η Ιταλία στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ισοπαλία (2-2) με την Βουλγαρία, δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που πριν από δύο μήνες έφτασε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα»,Τσέζαρε Πραντέλι, έδωσε την εξήγησή του, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να ξαναβρεί την ταυτότητά της μέσα στο γήπεδο, ενώ έδωσε… σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα.

«Η παρουσία μας στο παιχνίδι με την Βουλγαρία ήταν πάρα πολύ κακή. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και η ισοπαλία ήρθε φυσιολογικά. Είναι μεν λογικό τέτοια εποχή οι παίκτες να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά όχι να έχουμε αυτή την εικόνα. Πρέπει να ξαναβρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα με τη Μάλτα στην Ιταλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε: «Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι είναι μόνο η νίκη. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα για μας. Θα πρέπει να ανακάμψουμε από την τελευταία αναμέτρηση και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, ώστε να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν από δύο μήνες».

Από το ισόπαλο παιχνίδι με την Βουλγαρία, ο παίκτης που ξεχώρισε σύμφωνα με τον Πραντέλι ήταν ο Οσβάλντο, για τον οποίο είπε: «Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα και κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για έναν μοντέρνο επιθετικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστεί».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: