Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Χρονιά κλειδί για την Ίντερ»

«Χρονιά κλειδί για την Ίντερ»
Η σεζόν που μόλις ξεκίνησε στην Ιταλία θα είναι καθοριστική για την Ίντερ , στην προσπάθεια της να χτίσει μια καινούρια ομάδα, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Η απογοητευτική περσινή έκτη θέση που κατέλαβαν οι «νερατζούρι» έκανε τον Μάσιμο Μοράτι να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός που ανέλαβε την ομάδα του Μιλάνου μεσούσης της περιόδου έχει αναλάβει τη διαδικασία ανοικοδόμησης της νέας Ίντερ.

«Η φετινή θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Ίντερ. Είναι μια σεζόν καθοριστική για εμάς να επανέλθουμε στη διεκδίκηση της κορυφής στην Ιταλία και την Ευρώπη», τόνισε ο 36χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Ο δρόμος σίγουρα θα είναι δύσκολος αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σύνολο χτισμένο από την αρχή και στηριγμένο στα πρότυπα που έχει θέσει ο πρόεδρος Μοράτι αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί να μη βρίσκομαι αρκετό καιρό εδώ αλλά συμφωνώ απόλυτα με τη νοοτροπία και τις αξίες του συλλόγου και της πόλης
».

Μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι» έχουν τρεις βαθμούς , με τελευταίο αποτέλεσμα την εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: