Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Το σκέφτεται ο Λουγκάνο!!

Το σκέφτεται ο Λουγκάνο
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ντιέγκο Λουγκάνο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουρουγουανός αμυντικός είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του στους Παριζιάνους και επιθυμεί περισσότερη δράση , ώστε να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος να ενισχύσει την εθνική της χώρας του.

Ο Κάρλο Αντσελότι μάλιστα τον έχει αποκλείσει από τη λίστα συμμετεχόντων για το Champions League και αυτό έχει ανατροφοδοτήσει τα σενάρια αποχώρησης του 32χρονου άσου από το σύλλογο. Τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος επιθυμεί να αγωνίζεται περισσότερο , ώστε να συνεχίζει να καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Είναι μια πρόκληση η μεταγραφή μου εδώ και το συμβόλαιο είναι αρκετά καλό. Ο μισθός μου είναι υψηλός, ζω στη Γαλλία και αγωνίζομαι για μια σπουδαία ομάδα, όλα αυτά ήταν αρκετά για να μη φύγω το καλοκαίρι που πέρασε», τόνισε ο Λουγκάνο και συμπλήρωσε:

«Αν όμως η παρουσία μου στην Παρί Σεν Ζερμέν επηρεάσει αρνητικά την καριέρα μου στην εθνική, θα ξανασκεφτώ τις επιλογές που έχω. Η εθνική είναι πολύ σημαντική για εμένα».

Ο διεθνής στόπερ μεταγράφηκε στο «Παρκ Ντε Πρενς» την περσινή χρονιά έναντι συμβολαίου 3 εκατ. ευρώ αλλά κατάφερε να πραγματοποιήσει μόλις 12 εμφανίσεις , λόγω και ενός τραυματισμού του.

Μάλιστα η άφιξη του Τιάγκο Σίλβα στην ομάδα αναμένεται να μειώσει και άλλο το χρόνο συμμετοχής του Ουρουγουανού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: