Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δώνης: «Μεγάλες μεταγραφές τον Γενάρη»

Δώνης: «Μεγάλες μεταγραφές τον Γενάρη»
Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη προανήγγειλε ο Γιώργος Δώνης μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό (1-0) στην Τούμπα.

Ταυτόχρονα ο "Δικέφαλος του Βορρά" απέκλεισε το ενδεχόμενο προσθήκης ελεύθερου ποδοσφαιριστή στην παρούσα φάση.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τετ-α-τετ με τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι φυσιολογικό να θέλει ο ιδιοκτήτης να μαθαίνει για την ομάδα, η δεύτερη συνάντηση που είχαμε ήταν πιο σημαντική από την πρώτη. Έγινε κουβέντα για μεταγραφές, για τώρα, για τον Ιανουάριο, αλλά και το επόμενο καλοκαίρι. Απ' αυτά που είδαμε τώρα, δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο. Θα δώσουμε βαρύτητα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και συζητάμε να κάνουμε μία - δύο μεγάλες μεταγραφές. Ρωτήθηκα από τον ιδιοκτήτη για την άποψή μου για το αγωνιστικό κομμάτι. Η άποψή μου συμπίπτει μ' αυτές των Βρύζα και Γεωργιάδη, και βεβαίως και του ιδιοκτήτη. Όλοι μας ξέρουμε τις απαιτήσεις που έχουμε απ' αυτή την ομάδα», είπε.

Για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό: «Προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν πλήρεις, περιμένουμε τους παίκτες, που ήταν τραυματίες», ενώ για τον Βιβιάν, που τραυματίστηκε χθες και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση, είπε ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού».

Με την σειρά του ο τεχνικός των Σερραίων, Μιχάλης Γρηγορίου, είπε: «Για τους παίκτες μου ήταν πολύ σημαντικό να παίξουν σ’ αυτό το γήπεδο, μετρήσαμε την ετοιμότητά μας, έχουμε ένα μείγμα μικρών και έμπειρων παικτών και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ΄ όλα, όσα είδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: