Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Μετρούν αντίστροφα…!!

Μετρούν αντίστροφα…
Κάθε μέρα που περνάει, πλησιάζει και η ημερομηνία της άφιξης του Κιθ Χάρις στην Ελλάδα που πρόκειται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεχόμενη επένδυσή του στην ΑΕΚ.

Αυτό το περιμένουν πως και πως οι άνθρωποι της Ένωσης οι οποίοι όμως διατηρούν χαμηλούς τόνους μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Δεν μπορούν όμως να μην διακρίνουν σημάδια των προθέσεων των Χάρις και Βιντιάδη τα οποία μόνο χαμόγελα μπορούν να προκαλέσουν.

Στην ομάδα χαρακτηρίζουν την υπόθεση «σοβαρή και αξιόλογη» και ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Το κακό όμως είναι ότι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζουν τότε δεν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική λύση.

Οδηγός…

Να αποτελέσει οδηγό η φιλική νίκη επί του Λεβαδειακού για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θέλουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ. Αρκετά σημαντικό θεωρούν πως είναι οι νίκες –ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια- για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που προσπαθούν να συνέλθουν μετά από τις δύο ήττες που γνώρισαν στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ενόψει του αγώνα με τον Άρη ο Βαγγέλης Βλάχος ταλαιπωρείται για την αριστερή πλευρά της ομάδας. Ο Παυλής αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του και θα γνωρίσουν στην Ένωση εάν μπορούν να υπολογίζουν σε αυτόν.

Εφόσον δεν μπορεί να παίξει ο Παυλής τότε υπάρχει η λύση του Λαγού ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αλλά και ο Κατίδης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: