Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δε βιάζονται για Πουγιόλ!!

Δε βιάζονται για Πουγιόλ
Μπαρτσελόνα και Κάρλες Πουγιόλ είναι ξεκάθαροι ως προς την πρόθεση τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους αλλά δε φαίνεται να βιάζονται να την επισημοποιήσουν. Οι «μπλαουγκράνα» ακόμη δεν έχουν καταλήξει ποιο θα είναι ακριβώς το συμβόλαιο που θα προτείνουν στον έμπειρο αμυντικό.

Προς το παρόν έχει γίνει μόνο μια προκαταρκτική συζήτηση που ο σύλλογος τόνισε στον παίκτη ότι θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αφού επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου», σύμφωνα με τη «Marca».

Ο 34χρονος άσος έχει διαβεβαιώσει τη διοίκηση ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο είναι «καθαρές» και δε θα υπάρξει πρόβλημα. Ο ίδιος τόνισε:

«Πραγματικά θέλω να συνεχίσω να παίζω και είμαι ενθουσιασμένος εδώ κάτι που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Αν ο σύλλογος με θέλει, θα παραμείνω εδώ για όσο διάστημα θα μπορώ να προσφέρω».

Ακόμη ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα εξήγησε πως έχει η κατάσταση:

«Είχαμε μια πρώιμη κουβέντα με τον Πουγιόλ για να συζητήσουμε για διάφορα θέματα. Οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά λόγω της ηλικίας του και της προσφοράς του στο σύλλογο».

Αυτή τη στιγμή ο Πουγιόλ αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο εξαιτίας του χτυπήματος που αποκόμισε στον αγώνα με την Οσασούνα. Αν η κατάσταση του σημειώσει πρόοδο θα μπορέσει να ταξιδέψει και να αγωνιστεί κόντρα στη Χετάφε.

Υπενθυμίζεται ότι το παρόν συμβόλαιο του Πουγιόλ λήγει τον Ιούνιο του 2013.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: