Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Kαλά τα λέει ο Γιαννακόπουλος"!

Με την υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τον τίτλο, σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που άφησε υπόνοιες και για φοροδιαφυγή στην "πράσινη" ΚΑΕ!
"Kαλά τα λέει ο Γιαννακόπουλος"!
Στη σημερινή Media Day του Ολυμπιακού βρέθηκαν τόσο ο Γιώργος όσο και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον πρώτο να σχολιάζει τις πρόσφατες ραδιοφωνικές δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για το φαβορί του νέου πρωταθλήματος:
«Με την υπάρχουσα σύνθεση στην ΚΕΔ, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι φαβορί. Εχει δίκιο ο Γιαννακόπουλος. Με αυτή τη σύνθεση ο Ολυμπιακός ξεκινάει δεύτερος».
Δεν δίστασε, μάλιστα, να αφήσει υπονοούμενα για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, καθώς κατά δήλωση της ιδιοκτησίας της "πράσινης" ΚΑΕ αγγίζει τα 35 εκ. ευρώ, αλλά δηλωμένα είναι τα 15! «Θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα για τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια είπε ότι είχε μπάτζετ 35 εκατομμύρια ευρώ και με βάσει τους ισολογισμούς ποσών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγώ τα βγάζω 13 εκατομμύρια ευρώ. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Τα συμπεράσματα δικά σας».
Στη συνέχεια μίλησε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και στάθηκε περισσότερο στο νέο προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Μπαρτζώκα: «Έχουμε παρακολουθήσει τόσα χρόνια την δουλειά του. Τον εκτιμάμε και νομίζουμε πως είναι ο καλύτερο Έλλαανς προπονητής και για αυτό τον αποκτήσαμε. Οπως είπε και ο αδερφός μου, δεν έχει ξαναγίνει να αναλαμβάνει πρωταθλητές Ευρώπης ένας Ελληνας προπονητής. Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε καλά».
Για την Ευρωλίγκα και τα 250 χιλ. ευρώ που πήρε πέρσι για την κατάκτηση, ενώ αν σήμερα νικήσει ο Ολυμπιακός τη Σάλκε θα πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ: «Πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα, όχι να αλλάξει η ηγεσία της Ευρωλίγκα. Να ανοίξουν αγορές όπως η Αγγλία και για ατό γίνεται εκεί το φάιναλ φορ για δύο χρόνια. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Δεν βλέπω να προχωράει αν συνεχίσουμε έτσι. Η Ευρωλίγκα χρειάζεται αλλαγές. Κάποια στιγμή θα μείνουν μόνοι οι Ρώσοι και οι Τούρκοι να δίνουν λεφτά. Μετά τι θα γίνει είναι το θέμα.
Για το φιλικό Αλμπα – Μπάγερν που είχε 9.000 θεατές: "Συγκρίνεται ανόμοιες χώρες πρέπει να καταλάβουμε πως αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο. Δεν μας λείπεις η οργάνωση ή η ποίοτητα του μπάσκετ. Αλλά όταν ο κόσμος έχει τόσα στο κεφάλι του, τι θα κάνει θα πηγαίνει σε φιλικά στο γήπεδο;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: