Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σουάρες: «Στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια»

Σουάρες: «Στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια»
Οριστικό τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν το πρωί της Πέμπτης και ήθελαν τη Μάντσεστερ Σίτι να τον δελεάζει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έβαλε ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, δήλωσε ότι η Λίβερπουλ είναι η ομάδα των ονείρων του και θα προσπαθήσει να μείνει στο «Άνφιλντ» για πολλά χρόνια.

Ο διεθνής άσος, μετά την προπόνηση στο «Μέλγουντ», παρέλαβε το βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του μήνα Οκτωβρίου από την χορηγό εταιρεία του συλλόγου, «Standard C hartered», συγκεντρώνοντας το 54% των ψήφων των οπαδών της ομάδας.

Αφότου πόζαρε με το βραβείο του, μίλησε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα των ονείρων μου. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια ακόμα και καθημερινά βλέπω να εκπληρώνεται το παιδικό μου όνειρο σε αυτό τον σύλλογο. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο και είμαι ευτυχισμένος. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου. Έχω φανταστικούς συμπαίκτες, εκπληκτικό προπονητή και θέλω να μείνω εδώ πάρα πολλά χρόνια» είπε και συνέχισε, αναφερόμενος στη φετινή πορεία της Λίβερπουλ:

«Το καλό είναι ότι στα αποδυτήρια είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Προσπαθούμε όλοι σαν μια γροθιά, αλλά μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματά μας δεν είναι αυτά που θα θέλαμε. Έχουμε το πνεύμα που χρειάζεται και την ενότητα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια»
.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: