Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμος ο Σουμπίνιο, πρόβλημα ο Μπάλλας!!

Έτοιμος ο Σουμπίνιο, πρόβλημα ο Μπάλλας
Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, είδε τον Σουμπίνιο να είναι απόλυτα έτοιμος και να ενσωματώνεται πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόβλημα με τον Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος αποκόμισε μια σύσπαση στον δικέφαλο από το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στο Άργος.

Ο Βραζιλιάνος είχε αποκλειστεί από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (περισσότερο για προληπτικούς λόγους) αλλά πλέον είναι πανέτοιμος για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Κατά τα άλλα, οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι και Μπάλλας επέστρεψαν κανονικά, με τον τελευταίο όμως να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο νεαρός μέσος, αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην αντίστοιχη της Αυστρίας, με αποτέλεσμα να υποστεί σύσπαση στον δικέφαλο, εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

Δημούτσος και Κούτσι ακολούθησαν κανονικά την προπόνηση χωρίς προβλήματα.

Τέλος, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τρίπολης.

*Το γραφείο διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος θα λειτουργήσει την Παρασκευή 16/11 από τις 16:30 έως τις 20:00, για την πώληση των εισιτηρίων του παιχνιδιού της Τρίπολης. Στα 15 ευρώ η τιμή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: