Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ομάδα τον Ιανουάριο»

«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ομάδα τον Ιανουάριο»
Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ο Ανδρέας Πάτσης.

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου μίλησε για τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει αν θα υπάρχει ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην περίπτωση συγχώνευσης με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης:

«Δεν ξέρω εάν τον Ιανουάριο θα υπάρχει η ομάδα. Στόχος μου είναι να την καταστήσω υγιή και βιώσιμη. Πληρώνω προσφυγές, κατασχετήρια από διάφορους επαγγελματίες. Κάθε μήνα πληρώνω 150.000 ευρώ για την ομάδα, τρέχοντα έξοδα και παλιές οφειλές», ήταν αρχικά τα λόγια του για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και την πιθανότητα συγχώνευσης, είπε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον κ. Μποτσιβάλη, μιλάμε για θέματα που αφορούν όπως για παράδειγμα η χρήση του Πανθεσσαλικού. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Τελεία και παύλα. Η Νίκη δεν μπορεί να συγχωνευτεί με τον Ολυμπιακό διότι εκπροσωπεί την προσφυγιά, έχει πολιτισμική ταυτότητα που δεν μπορώ εγώ να την αλλοιώσω, να τη διαγράψω».

Αναφορικά με την αλλαγή του προπονητή και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, σχολίασε: «Θα ήταν ανήθικο να μην έδινε τη δυνατότητα στον κ. Αμανατίδη να καθοδηγήσει την ομάδα στη Β’ Εθνική μετά την άνοδο που κέρδισε. Ο κ. Αμανατίδης «θυσιάστηκε» για να προστατεύσω τους παίκτες μου. Δεν ήθελα να έχω έναν προπονητή που να έχει γυρίσει όλες τις ομάδες, ούτε να έχει νοοτροπία παλιών προπονητών. Επέλεξα τον κ. Μανωλά για το χαρακτήρα, το ήθος του και τις γνώσεις του. Ήταν σημαία σε μια ομάδα και δεν την πρόδωσε όταν θα μπορούσε. Είναι προπονητής με αντιλήψεις για το ποδόσφαιρο του 2012. Είναι απαράδεκτο στον αγώνα με τον Φωκικό να υπάρχουν αποδοκιμασίες».

Για τον ερασιτέχνη, ΓΣΒ Νίκη, δήλωσε: «Δεν πρόκειται τώρα να πληρώσω το 10% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων προς τον ερασιτέχνη. Δεν θα πληρώσω διότι δεν υπάρχουν λεφτά. Τόσα χρόνια οι παράγοντες του ερασιτέχνη δεν ζήτησαν τίποτα από τον κ. Γιδόπουλο. Τώρα θυμήθηκαν να το κάνουν διότι βλέπουν κάποιον να πληρώνει. Ήταν άφαντοι . Στην παρούσα φάση δεν θα πληρώσω τίποτα γιατί προτεραιότητά μου είναι το καράβι που λέγεται ΠΑΕ Νίκη Βόλου και μετά θα κοιτάξω τις βάρκες. Θα τα δώσω τα χρήματα όταν κρίνω εγώ».

Για το Πανθεσσαλικό, είπε: «Το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει οικονομικό κόστος για την ΠΑΕ. Αλλά η ομάδα μετακόμισε σε αυτό από σεβασμό προς τους φιλάθλους μας. Σέβομαι τον κόσμο και πλήρωσα το κόστος ώστε να απολαμβάνει τα παιχνίδια με καλύτερες προϋποθέσεις».

Όσον αφορά τον σταθμό Blue Star, αλλά και τη νοοτροπία των φιλάθλων της ομάδας, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένας σταθμός της Νίκης, πρόκειται για μια ιδιωτική επιχείρηση που δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ. Η ιδιοκτήτρια της συχνότητας του σταθμού ζήτησε από εμένα χρήματα που της οφείλονται. Είναι πρωτοφανές να λέει μια ιδιωτική εταιρεία ότι είναι σταθμός της Νίκης. Νίκη Βόλου δεν είναι η οδός Μαιάνδρου. Είναι λάθος να έχει ταυτιστεί η ομάδα με 120 μέτρα δρόμου. Η Νίκη είναι του Βόλου, της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας, της Ελλάδος και όχι περιτριγυρισμένη από τέσσερα στενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: