Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μπέλλης: «Χτίζεται μία μεγάλη ομάδα»

Για την προσπάθεια που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο", ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής του "δικεφάλου" Μιχάλης Μπέλλης.


Για τον κανούργια ομάδα στην οποία βασίζεται ο Γιώργος Δώνης ανέφερε: «Ο φετινός ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην προσπάθεια του Δώνη να προωθήσει νέα παιδιά. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας και η έλλειψη του Πάμπλο Γκαρσία κάνουν την κατάσταση σοβαρή . Δυστυχώς η προσθήκη των νέων παιδιών έγινε κάπως απότομα, ενώ θα έπρεπε να έχει γίνει βήμα-βήμα. Οι απαιτήσεις των φίλαθλων είναι η πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και η πρώτη θέση στο κύπελλο. Για να γίνει σωστή δουλειά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα πρέπει να έχει αποφασιστεί από την προηγούμενη χρονιά. Δεν φταίει φυσικά ο Δώνης για την εικόνα του ΠΑΟΚ με τα πολλά ανέτοιμα ουσιαστικά παιδιά. Είναι λάθος προηγούμενων ετών».

Για την προσθήκη πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών: «Πρέπει να επικροτηθεί η προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια όχι πρωταθλητισμού ευκαιριακά, επειδή οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά χτίζεται μία μεγάλη ομάδα. Επίσης τώρα που ήρθε και ο επενδυτής ο Ιβάν Σαββίδης, ελπίζουμε ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για να γίνει ο ΠΑΟΚ μία μεγάλη ομάδα σε βάθος χρόνου».

Για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη των καταστάσεων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα. Να εμφανίζεται πιο βελτιωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα πρέπει να γίνει πολλή και καλή δουλειά με τα νεαρά παιδιά. Να γίνει αντάξια της δικής μας τότε ομάδας. Να αρχίσει να υπάρχει στην Ευρώπη. Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή ο Δώνης, πιστεύω πως θα πετύχει».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: