Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Να μας γίνει μάθημα»

Λίνεν: «Να μας γίνει μάθημα»
Η ΑΕΚ αποτελείται στη συντριπτική τους πλειοψηφία από νέα παιδιά.

Κι αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν πόντους από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Έβαλντ Λίνεν θέλει να πάρουν τουλάχιστον μαθήματα από την εξέλιξή τους.

Ο Γερμανός τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει αποσπάσει πόντους σε όλα αυτά τα ματς.

Ξεκαθάρισε όμως ότι αυτό δεν δικαιολογεί απογοήτευση, αλλά ακόμα περισσότερη δουλειά για να κάνει η «Ένωση» μια νέα αρχή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν στη NOVA

Για το άσχημο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά και οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν επιτρέπεται δύο μέρες αργότερα. Μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε έτσι. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και να έχουμε την σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι».

Για τη νέα αρχή που καλείται να κάνει η ΑΕΚ: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα ήταν άτυχο το γεγονός ότι παίξαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα μ' αυτές τις τρεις ομάδες, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε έναν βαθμό. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε βαθμό με τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και με τον Ολυμπιακό. Αν μέναμε με 11 παίκτες ίσως είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ελπίζω όμως αυτά τα παιχνίδια να μας έγιναν μαθήματα και να τα χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Είναι πολύ επιθετική ομάδα, η οποία δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έχει καλούς και γρήγορους επιθετικούς, όπως ο Ολαϊτάν, ο Ιωάννου, ο Μπαρκάν, ο Καλτσάς, ή ακόμα κι αν παίξει κάποιος άλλος, είναι επικίνδυνοι επιθετικά. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να δημιουργήσουμε εμείς πρόβλημα στην εστία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: