Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μπαίνουν στο… ψητό!!

Μπαίνουν στο… ψητό
Η «συνταγή» έχει αποφασιστεί, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και όλα είναι έτοιμα ώστε το deal με τους Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις να μπει στην τελική ευθεία στην ΑΕΚ.

Στη νέα συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Έλληνα εφοπλιστή και το επιτελείο του διαμορφώθηκε αναλυτικά πλέον το πλάνο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

Με όπλο τη ρευστότητα λοιπόν και στόχο το «κούρεμα» σε ποσοστό 30%, αυτές θα μπουν σε φουλ ρυθμούς από την Παρασκευή.

Κάποιες επαφές με οφειλέτες της ΠΑΕ έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα έχει διαπιστωθεί πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις. Το θετικό για την ΑΕΚ όμως είναι ότι εκείνες (που έχουν οριστεί το ως τελικό στάδιο της εισόδου των Βιντιάδη και Χάρις) είναι έτοιμες πλέον να ξεκινήσουν εντατικά.

Κι αυτό διότι στη νέα συνάντηση που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου που θα ακολουθηθεί στις επαφές με τους πιστωτές. Ήτοι, συγκεκριμένη πρόταση για καθέναν απ’ αυτούς ξεχωριστά, δέλεαρ την άμεση καταβολή ενός μεγάλου μέρους της οφειλής (ώστε να παραιτηθεί από το υπόλοιπο) και στόχο τη μείωση του συνολικού χρέους των περίπου 8 εκατ. ευρώ σε ποσοστό ακόμα και 30%.

Από την Παρασκευή λοιπόν οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς (συνεργάτες και άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βιντιάδη) θα αναλάβουν, με τη βοήθεια και των Δημητρέλου και Βαλασόπουλου, τις επαφές με πρώην παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, προμηθευτές και τρίτους. Ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι τους προταθεί θα ισχύει εάν κι εφόσον οι επενδυτές μπουν στην ΠΑΕ (χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι σε αντίθετη περίπτωση θα χάσουν τα χρήματά τους).

Κι εφόσον η συνταγή του «κουρέματος» αποδειχθεί τόσο αποτελεσματική όσο ελπίζεται (και όσο μοιάζει λογικό δεδομένων των συνθηκών της εποχής) δεν θ' απομένει τίποτα άλλο που να εμποδίζει τους Βιντιάδη και Χάρις να μπουν με το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: