Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Επίθεση Κούγια κατά ποδοσφαιρικών εισαγγελέων!!

Επίθεση Κούγια κατά ποδοσφαιρικών εισαγγελέων
Μέσω προσωπικής του δήλωσης, ο Αλέξης Κούγιας καταφέρεται κατά των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων Πετρόπουλου και Καρρά, με αφορμή την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της Παναχαϊκής.

Η δήλωση του κ. Κούγια:

«Η ποδοσφαιρική χούντα ξαναχτύπησε με τα εκτελεστικά της όργανα.

Οι δύο δήθεν Εισαγγελείς, συνταξιούχοι φορολογικοί και πολεοδομικοί διοικητικοί δικαστές, οι μόνιμοι κάτοικοι του σταδίου Καραϊσκάκη, από εποχής Σαλιαρέλη ακόμη (έχω κατ’ επανάληψη καθίσει μαζί τους στα επίσημα του Καραϊσκάκη, όταν ήμουν συνήγορος του Σαλιαρέλη στην υπόθεση Κοσκωτά), αυτοί που τοποθετήθηκαν στην διαδικασία του «rotation», όπως ο αλήστου ποδοσφαιρικής μνήμης Πιλάβιος δήλωσε σε συνέντευξη του στην εκπομπή Δίκη στο Σκάι, αυτοί που δεν είχαν καμία αναστολή να δεχθούν την θέση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και να καθίσουν στην καρέκλα που κάθονταν οι δύο κορυφαίοι, όχι μόνο για τις επιστημονικές τους γνώσεις, αλλά και για την εντιμότητα τους, πραγματικοί Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης, ξαναχτύπησαν.

Οι δύο μόνιμοι κάτοικοι τα τελευταία 40 χρόνια των επισήμων του σταδίου Καραϊσκάκη (αυτούς επέλεξε η χούντα του ποδοσφαίρου λες και δεν υπήρχαν πραγματικοί Εισαγγελείς, για να τους βαφτίσουν ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς) αποδεικνύουν κάθε μέρα για πιο λόγο βρίσκονται εκεί.

Ο μοναδικός λόγος που βρίσκονται εκεί, είναι για να τρομοκρατούν τους αντιπάλους της χούντας του ποδοσφαίρου, και να ασκούν επιλεκτικές διώξεις, όπως έκαναν οι επίτροποι των στρατοδικείων της χούντας, μόνο κατά των πολεμίων της χούντας του ποδοσφαίρου που τολμούν να αντισταθούν και πετυχαίνουν με τους δικούς τους αθλητικούς δικαστές και με αντιφατικές αποφάσεις να εξοντώνουν τους αντιπάλους της χούντας του ποδοσφαίρου, Προέδρους και ιδιοκτήτες ομάδων με τιμωρίες για να μην υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και να εξοντώνουν οικονομικά τις ποδοσφαιρικές ομάδες με τρομακτικά πρόστιμα, ενώ στους Προέδρους και Ιδιοκτήτες και στις ποδοσφαιρικές ομάδες του συστήματος της χούντας του ποδοσφαίρου ή δεν ασκούν καθόλου πειθαρχικές διώξεις ή τους επιβάλλουν ποινές «χάδια».

Οι δύο αυτοί συνταξιούχοι φορολογικοί – πολεοδομικοί διοικητικοί δικαστές μέχρι σήμερα έχουν θεωρήσει ότι δυσφημείται το ποδόσφαιρο, μόνο από τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου για την χούντα του ποδοσφαίρου, μόνο από τις δηλώσεις τις δικές μου και της Παναχαϊκής, όταν ήμουν ιδιοκτήτης και πρόεδρος αυτής, κατά των Αμπάρκιολη – Κάμπαξη, οι οποίοι κατ’ εντολή της χούντας του ποδοσφαίρου, ανέβασαν στην super league την ομάδα του Πλατανιά Χανίων αντί της Παναχαϊκής και εχθές ξανάκαναν το θαύμα τους.

Αντί να στείλουν στην αθλητική δικαιοσύνη τους Αμπάρκιολη και Κάμπαξη, για όσα διέπραξαν σε βάρος της Παναχαϊκής το καλοκαίρι στα παιχνίδια με τον Πλατανιά Χανίων, τον δε Αμπάρκιολη και για την διαιτησία του στο παιχνίδι ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και τον Σιδηρόπουλο, τόσο στην αθλητική δικαιοσύνη για δυσφήμηση του αθλήματος, όσο και στην τακτική δικαιοσύνη για το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα για το παιχνίδι ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα ακούσει όλη η Ελλάδα πως και για ποια παιχνίδια επιλέγονταν από την χούντα του ποδοσφαίρου, καθώς και τις παράνομες σχέσεις του με τους Μπέο – Μαρινάκη, όπως αποδεικνύεται από τις νόμιμες συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ κατά την νόμιμη διαδικασία στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων, άσκησαν μετά την συνέντευξη μου την Δευτέρα, επειδή πλέον δεν μπορούν να τιμωρήσουν την Παναχαϊκή για το περιεχόμενο της συνέντευξης μου, αφού δεν έχω καμία ποδοσφαιρική ιδιότητα, με καθυστέρηση 15 ημερών!! Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Παναχαϊκής για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η διοίκηση της, για να ενημερώσει τα 9/10 του συνόλου των Ελλήνων Φιλάθλων που εναντιώνονται στην χούντα του ποδοσφαίρου και για να τους θυμίσει ποιος είναι ο Αμπάρκιολης με αφορμή την διαιτησία του στο παιχνίδι ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ παράλληλα άσκησαν πειθαρχική δίωξη και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για το πέναλτι του Χολέμπα και γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έκανε αυτό που έκαναν οι διοικήσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΟΦΗ, οι οποίες δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου για τα πέναλτι που δεν σφύριξαν οι διαιτητές υπέρ τους στα παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό.

Η κορυφαία απόδειξη του γιατί βρίσκονται εκεί αυτοί οι δύο «ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς», αλλά και γιατί βρίσκεται στην θέση του ο πραγματικός αθλητικός Εισαγγελέας Πειραιά (έχει ζηλέψει τον κ. Κορέα στην Αθήνα), είναι η εκκωφαντική σιωπή τους στην ακραία δυσφήμηση του αθλήματος που έχει διαπράξει ο ατιμώρητος Πρόεδρος του Ολυμπιακού (για ό,τι κάνει και για ό,τι λέει κάθε μέρα από τότε που ανέλαβε την ιδιοκτησία του Ολυμπιακού), Βαγγέλης Μαρινάκης, δηλαδή για την ακραία δυσφήμηση για το άθλημα του ποδοσφαίρου, με το να αποκαλεί τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Αλαφούζο και εμένα τον πρώην Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της Παναχαϊκής, «σκουπίδια του ποδοσφαίρου, που πρέπει να απομονωθούν».

Αν οι φορολογικοί και πολεοδομικοί διοικητικοί δικαστές και τώρα Ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς δεν γνωρίζουν ότι αυτή η δήλωση αποτελεί ακραία παράβαση του α. 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσον αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού εγώ δεν διαθέτω πλέον ποδοσφαιρική ιδιότητα, και αν ο αθλητικός Εισαγγελέας Πειραιά, δεν γνωρίζει ότι έχει διαπραχθεί το αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα της απρόκλητης λόγω εξύβρισης του α. 361ΑΠΚ εις βάρος και του κ. Αλαφούζου και εμού, θα πρέπει ο κ. Σαρρής και ο κ. Κουρίδης, νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ να αντικαταστήσουν τους δύο αυτούς «Ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς» και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες να διατάξει πειθαρχική έρευνα για την μη άσκηση αυτεπάγγελτης ποινικής δίωξης από τον αθλητικό εισαγγελέα Πειραιά.
Ανέμενα από τους νομικούς συμβούλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να έχουν κάνει ήδη καταγγελία σε βάρος του Προέδρου του Ολυμπιακού ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων για δυσφήμηση παραγόντων ΠΑΕ και δυσφήμηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν πράξει τίποτα. Δυστυχώς για την χούντα του ποδοσφαίρου και τους συνεργούς της, εγώ προσωπικά έχω αποφασίσει έστω και μόνος μου να αποκαλύψω τα πάντα και ελπίζω την επόμενη Δευτέρα ο κ. Θωμαΐδης να μην διακόψει την συνέντευξη μου με δήθεν τυχαίες παρεμβάσεις και να μου δώσει το χρόνο – τώρα που μπορώ να μιλάω χωρίς να κινδυνεύει η Παναχαϊκή – για το πώς η χούντα του ποδοσφαίρου έχει στηθεί τα τελευταία 3 χρόνια, τόσο σε επίπεδο super league, όσο και σε επίπεδο διοίκησης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

ΥΓ. Ο «Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας» Καρράς ζήτησε με έφεση του, τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής και την αφαίρεση από την ομάδα 7 βαθμών, από το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γιατί θεώρησε επιεική την ποινή των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και το χρηματικό πρόστιμο των 20.000€ για τις δηλώσεις μου κατά Αμπάρκιολη.
Αυτά για να διαπιστώσει ο κ. Μαρινάκης και να κάνει την αυτοκριτική του, για το ποια είναι τα πραγματικά σκουπίδια του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: