Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Χάστε θερμίδες, όχι γκολ!!

Χάστε θερμίδες, όχι γκολ!
Από γκολ έχει έλλειψη η ΑΕΚ, αλλά από θερμίδες (ο Έβαλντ Λίνεν θεωρεί πως) έχει περίσσευμα.

Στην ίδια προπόνηση που συνέχισε τα πειράματα για το πώς θα αυξήσει την επιθετικότητα της ομάδα του, ο Γερμανός συνέχισε και τις παρατηρήσεις για τον επαγγελματισμό των παικτών του.

Εκτιμώντας λοιπόν ότι κάποιοι απ’ αυτούς… τσιμπάνε κατιτίς παραπάνω, έδωσε εντολή να γίνει λιπομέτρηση το Σάββατο.

Η απόφαση του Λίνεν βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και με τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που έκαναν πρόσφατα οι «κιτρινόμαυροι», τα οποία δεν είχαν εκτιμηθεί ως καλά από τον προπονητή. Ήρθε να προστεθεί, δε, στις επανειλημμένες παρατηρήσεις που τους κάνει εσχάτως για τον επαγγελματισμό που πρέπει να δείχνουν σε όλους τους τομείς (από την απόδοσή τους στο γήπεδο, ως την τήρηση του ωραρίου και την προσοχή του βάρους τους).

Ενώ όμως θεωρεί ότι κάποιοι από τους παίκτες του πρέπει να χάσουν θερμίδες, ο Λίνεν θεωρεί ακόμα πιο αναγκαίο να σταματήσουν να χάνουν… γκολ. Ή μάλλον να φτιάχνουν ακόμα περισσότερες προϋποθέσεις για να το πετύχουν. Εφάρμοσε λοιπόν τη σκέψη να χρησιμοποιήσει δυο επιθετικούς -σε μια ιδιότυπη ωστόσο δοκιμή.

Κι αυτό διότι βασίστηκε σε ένα 4-2-3-1 που περιείχε μεν τους Κατσικοκέρη και Φουρτάδο, αλλά προέβλεπε ρόλο αριστερού εξτρέμ για τον Αφρικανό. Μια θέση στην οποία δεν έχει αγωνιστεί ξανά, αλλά και στην οποία ο Λίνεν ψάχνει παίκτη με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά που (δεν) έχουν οι υπόλοιποι που έχουν αγωνιστεί εκεί.

Κατά τ’ άλλα ο Φούντας μοιάζει πολύ πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα (σε ρόλο δεξιού εξτρέμ) ενώ η απουσία του τιμωρημένου Γιάγκο πιθανότατα θα μετατοπίσει στα στόπερ τον Κοντοέ. Εκεί δοκιμάστηκε την Πέμπτη (δίπλα στον Κουτρουμπή) και εκεί μάλλον θα αγωνιστεί στη Βέροια.

Σε ένα ματς όπου θα διατηρήσουν τις θέσεις τους ο Βλάχος ως δεξί μπακ (αν και μαζί με τον Κουτρουμπή δέχθηκαν παρατηρήσεις κατά την προβολή του βίντεο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τις αντιδράσεις τους σε κάποιες από τις φάσεις των γκολ) αλλά και οι Φέτσης, Κορδέρο και Γκερέιρο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: