Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μοναδικός απών ο Ντάνι!!


Μοναδικός απών ο Ντάνι
Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό ο Ρικάρντο Ντάνι.

Ο μέσος της Ξάνθης και στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται στην κατάσταση που επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Κωστένογλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, προκειμένου οι παίκτες του να εμφανιστούν «διαβασμένοι» κόντρα στον Πανθρακικό. Επίσης, το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε και πολλά τελειώματα φάσεων, ώστε οι ακρίτες να βελτιωθούν στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ στην Ξάνθη επέστρεψε ο Γκλέισον, ο οποίος διανύει την περίοδο της αποθεραπείας του.

Παράλληλα, την Τετάρτη (14/11) οι Βάλλας, Λοντίγκιν, Γούτας, Νάκας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μάνταλος, Κομεσίδης, Τριάδης, Αλτιπαρμακόφσκι και Πλατέλλας επισκέφτηκαν το 2ο και 3ο Γυμνάσιο, το 2ο Γενικό Λύκειο και το 2ο ΕΠΑΛ της Ξάνθης σαν συνέχεια μιας κοινωνικής δράσης που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζεται και φέτος.

Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς τους θαυμαστές στους οποίους χάρισαν αυτόγραφα, ενώ απάντησαν και σε αρκετές ερωτήσεις τους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: