Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Φωτόπουλος: «Ικανός και άφθαρτος ο Ανατολίτης»

Για τον Βασίλη Ανατολίτη ο οποίος είναι ένας εκ των ανθρώπων που έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης για την εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο", ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Μίμης Φωτόπουλος.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το προφίλ του Βασίλη Ανατολίτη: «Είναι αλήθεια είναι πως δεν είναι γνωστός ο Ανατολίτης στην Θεσσαλονίκη, γιατί η κύρια εργασία του είναι στην Αθήνα, Είναι ένας άνθρωπος που όταν βάζει στόχους κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Είμαστε συνεργάτες στην περιφέρεια και στην ΕΠΣΜ Παλαιότερα ήταν εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού. Έχει γνώσεις και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και τους ερασιτεχνισμού, Έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπηθεί σωστά, αλλά και να έχει την απαραίτητη «προστασία» να προφυλαχθεί δηλαδή από κακοτοπιές που θα κάνουν κακό στην ομάδα. . Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη. Ξέρει το ποδόσφαιρο και από μέσα και από έξω.

Έχουμε κοινή παρουσία και στο Κλαμπ φίλων ΠΑΟΚ. Το κλαμπ αυτό έγινε με μόνο σκοπό να στηρίξει την διοίκηση Ζαγοράκη και μετέπειτα στην διοίκηση Βρύζα. Όπως πολύ καλά ξέρετε «ΠΑΟΚ πάνω από όλα» και θέλουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα και με τον νέο επενδυτή μας τον Ιβάν Σαββίδη. Είχα πολλές υποχρεώσεις και γι΄ αυτό δεν ανέλαβα την προεδρία αφήνοντάς την στον Μάκη Σαββάογλου. Όλοι μας είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Το ίδιο και ο Βασίλης Ανατολίτης».

Για το αν έχει υπάρξη επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχουμε επιδιώξει ακόμη επαφή με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά έχουμε κάνει μία επαφή με την συνεργάτη του την Μαρία Γκοντσάρεβα. Όταν ο επενδυτής κρίνει σκόπιμο να μας συναντήσει, θα το κάνει και είναι σίγουρο πως θα νιώσει μία επιπλέον στήριξη. Έχουμε βρεθεί με τον ίδιο, αλλά φυσικά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, όποτε μας ζητηθεί θα βοηθήσουμε».

Για το πως πιστεύει πως η έλευση Σαββίδη θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ: «Ο Σαββίδης ζύγισε τα πράγματα και έχει βρει το σωστό τάιμινγκ για να αναλάβει την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ, θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια για μην πω αφ΄ υψηλού τους αντιπάλους του. Λίγη υπομονή χρειάζεται».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: