Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Επιτέλους νίκη!!

Επιτέλους νίκη
Έπρεπε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση η Παρτιζάν.

Οι Σέρβοι στην κατάμεστη «Χάλα Πιονίρ» επικράτησαν με 87-72 της Μπεσίκτας, η οποία ήταν και το φαβορί για τη νίκη. Από την πλευρά των νικητών οι Λούτσιτς και Μιλοσάλιεβιτς ήταν σε μεγάλη μέρα, με άξιους συμπαραστάτες τους Μούσλι και Γκόρντον.

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη νίκη η Παρτιζάν ελπίζει σε ένα… θαύμα για να προκριθεί στο TOP-16 από τον 4ο όμιλο.

Η Παρτιζάν ξεκίνησε δυνατά στην πρώτη περίοδο, καθώς η νίκη για εκείνη ήταν μονόδρομος. Οι Σέρβοι σε ένα πρώτο δεκάλεπτο όπου οι άμυνες δεν βγήκαν ιδιαίτερα, κατάφεραν να διατηρούν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια απέναντι στην Μπεσίκτας με τη λήξη της περιόδου να τους βρίσκει να προηγούνται με 24-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Παρτιζάν συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και κρατούσε το προβάδισμα σταθερά. Η Μπεσίκτας προς το τέλος της περιόδου έκανε την αντεπίθεσή της, ωστόσο, οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι τον έλεγχο, κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά στο σκορ 51-43.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι αντέδρασαν και παίζοντας καλή άμυνα κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ. Ωστόσο, η Παρτιζάν παρά το ότι έδειχνε μπλοκαρισμένη μέσα στο παρκέ, μπορέσει να διατηρήσει την πρωτοπορία στο σκορ με το τέλος της τρίτης περιόδου να προηγείται με πέντε πόντους, 70-65.

Οι γηπεδούχοι στην τέταρτη περίοδο μπήκαν με σκοπό να μην κάνουν ξανά τα ίδια λάθη με την περασμένη εβδομάδα και το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Η Παρτιζάν βελτίωσε κατά πολύ την άμυνά της, δέχτηκε ελάχιστους πόντους και έτσι έφτασε στην πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα με 87-72.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 51-43, 70-65, 87-72

Παρτιζάν (Βουγιόσεβιτς): Μιλουτίνοφ 7, Βέστερμαν 13, Γκόρντιτς, Λούτσιτς 14, Μιλοσάβλιεβιτς 16, Γκάγκιτς, Μούσλι 14, Κακάρεβιτς, Τζέκιτς, Γκόρντον 13, Αντούσιτς 4, Μπερτάν 6

Μπεσίκτας (Κουντέρ): Γκιουλέρ 8, Ακίν, Ατσίκ, Βιντμάρ 7, Τσετίν 3, Φάλκερ, Μαρκότα 16, Κρίστοφερ 7, Ντάσιτς 8, Χερσέκ, Οζέρ 3, Τζέρελς 20



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: