Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δομάζος: «Όταν βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα, κλείνω την τηλεόραση»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Στη Σέντρα" για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους "πράσινους", ενώ σχολίασε το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την κατάσταση στο "τριφύλλι".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συνάντηση Αλαφούζου- Σαββίδη:

«Δεν έχω να πω τίποτα, άλλωστε δε με ενδιαφέρει αυτό το ζήτημα. Εμένα με ενδιαφέρει πως θα παει καλά ο Παναθηναϊκός. Όταν κάποιος έχει ομάδα και τα θεμέλια είναι στερεά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Και εμείς κάποτε είχαμε ομάδα και μας αδικούσε ο διαιτητής όταν βάζεις τέσσερα γκολ δε σε ενδιαφέρει ο διαιτητής. Πιστεύω ότι υπάρχει η μονοκρατορία του Ολυμπιακού αλλά όταν έχεις τη μεγάλη ομάδα δεν πιστεύεις πως αυτά τα πράγματα θα σου κάνουνε κακό. Έχει τη βοήθεια ο Ολυμπιακός αλλά πάντα ο ισχυρός έχει τη βοήθεια».

Για το γεγονός ότι δεν είναι στον Παναθηναϊκό:

«Ίσως να μην ξέρω μπάλα! Δεν ξέρω. Τι να κάνουμε. Μπορεί οι άνθρωποι που είναι στον Παναθηναϊκό να σκέφτονται αλλιώς. Εμένα με ενδιαφέρει που όταν βγαίνω έξω και με ρωτάν «πως παει ο Παναθηναϊκός» και «γιατί δεν φτιάχνετε τα πράγματα» δεν έχω τι να τους απαντήσω».

Για το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ:

«Θα είναι ένα ντέρμπι όπως είναι όλα, και από παλιά που ο ΠΑΟΚ είχε την ομάδα εκείνη με τους μεγάλους παίκτες. Γινόντουσαν μεγάλα παιχνίδια όπως θα είναι και αυτό της Κυριακής. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει επειδή είναι καλύτερα βαθμολογικά ή το αντίθετο. Όταν βλέπω το ελληνικό πρωτάθλημα κλείνω την τηλεόραση. Όταν βλέπεις σε ένα ματς 70 φάσεις να μην είναι σωστές, ε την κλείνεις την τηλεόραση».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό:

«Πάντα είναι θετική μια αλλαγή προπονητή. Εγώ είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών, έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα λεφτά και τις δουλειές και μας κοροϊδεύουν κιόλας. Οι Έλληνες έχουνε κάνει πολύ καλή δουλειά όπως βλέπω και στις άλλες ομάδες. Είμαι υπέρ του Ρότσα και όχι μόνο, αλλά και για άλλους Έλληνες προπονητές».

Για το αν παίζει ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση:

«Δεν παίζει ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πολλές φορές ήμασταν και εμείς σε καλύτερη κατάσταση σε ντέρμπι αλλά χάναμε. Παίζει ρόλο η θέληση των παικτών, αν θα τρέξεις μέσα στο γήπεδο, αν θα είσαι τυχερός και πως θα μπεις μέσα στο γήπεδο. Εγώ έχω μάτι και άμα δω τα πρώτα 5 λεπτά θα σας πως ποιος θα κερδίσει! Τις πιο πολλές φορές τα καταφέρνω και το βρίσκω».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: