Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Απειλήθηκε η σωματική μου ακεραιότητα»

«Απειλήθηκε η σωματική μου ακεραιότητα»
Τα προβλήματα στον Πανηλειακό δεν έχουν τελειωμό, καθώς μετά από τις προσφυγές που κατατέθηκαν από παίκτες, έρχεται η καταγγελία του Δημήτρη Κολοβού, ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Ντάβαρης απείλησε την σωματική του ακεραιτότητα, όταν αυτός προσπάθησε μόνο να διεκδικήσει αυτά που δικαιούταν.

Ο Κολοβός μαζί με τον Σωκράτη Πέτρου αποχώρησαν από την ομάδα, ωστόσο, σε κοινές δηλώσεις τους μίλησαν για όλα όσα έγιναν στον Πύργο.

Αναλυτικά τα όσα είπαν ο Κολοβός και ο Πέτρου:

«Μετά τις δηλώσεις του κ. Ντάβαρη περί απειθαρχίας και κακής συμπεριφοράς εκ μέρους μας έχουμε να δηλώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποδεικνύουν ότι η πορείας μας και η παρουσίας μας στα γήπεδα δεν έχει δώσει τη παραμικρή αφορμή στον εκάστοτε προπονητή και τη διοίκηση που είχαμε συνεργαστεί μέχρι τώρα. Όσον αφορά την απομάκρυνση μας από τον Πανηλειακό αφορά αποκλειστικά δική μας επιλογή ορμώμενοι όχι μόνο από τις οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου προς εμάς αλλά κυρίως από τα επικυρωμένα συμβόλαια που ήρθαν στα χέρια μας, τα οποία ήταν παραποιημένα σε σχέση με εκείνα που υπογράψαμε τον Αύγουστο στα γραφεία τα ομάδας και για τα οποία έχουμε αντίγραφα στα χέρια μας που το αποδεικνύουν.

Αν το γεγονός ότι ζητήσαμε το λόγο από τον πρόεδρο του Πανηλειακού για τα παραποιημένα συμβόλαια, μας καθιστά απείθαρχους και με κακή συμπεριφορά τότε αποδεχόμαστε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς.

Από την άλλη θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος του Πανηλειακού ότι εκτός των παραποιημένων συμβολαίων μας και την οικονομική ασυνέπεια του κ. Ντάβαρη ως προς εμάς, καταγγέλλουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Δημοσθένης Κολοβός έγινε δέκτης απειλών για την σωματική του ακεραιότητα από τον κ. Ντάβαρη επειδή απλά διεκδίκησε το δίκιο του αναφορικά με το συμβόλαιο του. Το γεγονός αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αποφασίσαμε ότι η προσωπικότητα μας και το όνομα που χτίζουμε τα τελευταία χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν συνάδει με τέτοιου είδους συμπεριφορές και απειλές και γι αυτό ακολουθούμε τη δικαστική οδό για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε ότι ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα με υπέροχο κόσμο και ευχόμαστε να βρει το δρόμο του σύντομα και να αποκτήσει τη διοικητική σταθερότητα που του αξίζει και να βρεθεί στην κατηγορία που του αρμόζει που δεν είναι άλλη από τη Σούπερ Λιγκ. Καλή συνέχεια στα παιδιά και καλή δύναμη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: