Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Χαρούμενος για το γκολ και την ομάδα»

«Χαρούμενος για το γκολ και την ομάδα»
Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα παρέλαβε ο Ντένις Σόουζα του ΟΦΗ για το τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι των Κρητικών με τη Βέροια (2-0).

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος για τη βράβευσή του και τόνισε ότι επιθυμεί η ομάδα του να έχει εξίσου καλή απόδοση και στο ματς με τον Λεβαδειακό και να έρθει ακόμα μία νίκη. «Στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω στο 100%», τόνισε για τους προσωπικούς στόχους του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ντένις Σόουζα:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια
«Είμαι κεντρικός αμυντικός και στα 90 λεπτά του αγώνα έχω τρεις τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρω από κάποιο κόρνερ η κάποιο φάουλ. Σε μια από αυτές τις ευκαιρίες στο ματς με τη Βέροια κατάφερα να σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το ίδιο χαρούμενος είμαι και για την ομάδα γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τώρα προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά την Κυριακή για να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με τον Λεβαδειακό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι το γκολ του έμοιαζε με γκολ που συνήθως το πετυχαίνουν επιθετικοί ποδοσφαιριστές
«Ένιωσα ότι η μπάλα θα περάσει από τον αμυντικό της Βέροιας μπήκα μπροστά από αυτόν έβαλα το πόδι μου και άγγιξα την μπάλα για να την στείλω στα δίχτυα. Στη συνέχεια είδα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος για αυτό το γεγονός.»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο
«Με τον Λεβαδειακό θα παίξουμε στην έδρα μας, θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου και προετοιμαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα για να αποδείξουμε και πάλι ότι αξίζουμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία.»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι μια νέα ομάδα . Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από την περσινή και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που παίρνουμε κάθε εβδομάδα. Έχουμε όμως να αποδείξουμε πολλά πράγματα γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, και για αυτό το λόγο πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

Για τους προσωπικούς του στόχους
«Ο στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να δουλεύει. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οφείλουν να δουλεύουν κάθε μέρα , να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους και να αποδεικνύουν σε κάθε ματς την αξία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: