Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος μπήκε στα δύσκολα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όταν όλοι οι άλλοι την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!
Όπως και ότι ο πρόεδρος των "πράσινων" προσπαθεί για να βρει λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν, έστω κι αν δεν έχει εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Δεν γίνεται, όμως, να μην επισημανθούν και κάποια προβλήματα επικοινωνιακά. Όπως στους χειρισμούς στην υπόθεση Φερέιρα όλο αυτό το διάστημα, αλλά και με την συνέντευξη που έδωσε τώρα.
Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο ο Αλαφούζος αποφάσισε να μιλήσει στο συγκεκριμένο τάιμινγκ. Κι ενώ δεν είχε κάτι να πει.
Ο Αλαφούζος δεν έβγαλε είδηση, με εξαίρεση το θέμα του σκάουτερ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις επανέλαβε όσα είχε πει και παλιότερα. Εννοούμε για το παρασκήνιο, για τα οικονομικά προβλήματα, το γήπεδο, τις δυσκολίες με συμβόλαια παικτών, για το πόσο σε εκτίμησε είχε τον Φερέιρα κ.ά.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι στα κάτω τους, βλέποντας την ομάδα τους να παραπαίει. Όταν ακούνε τον πρόεδρο της ΠΑΕ περιμένουν να τους πει κάτι χειροπιαστό. Κάτι που να δείχνει ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν.
Δεν έγινε κάτι τέτοιο, όμως. Δεν φάνηκε κάποιο καινούργιο πλάνο, από τη στιγμή που το προηγούμενο δεν φαίνεται να "περπατάει". Ποια η σκοπιμότητα της συνέντευξης, λοιπόν; Ειδικά από τη στιγμή που λίγες ώρες πριν είχε γίνει ήδη μια κίνηση, που "μιλούσε" από μόνη της. Αυτή της απομάκρυνσης Φερέιρα…sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: