Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μένει στο κόλπο…!!

Μένει στο κόλπο…
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού και την αντίστοιχη της Μαρσέιγ για την διοργάνωση Next Gen Series. Ωστόσο η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από έναν σοβαρότατο τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας, το σκληρό παιχνίδι των συμπαικτών του αλλά και τις προκλήσεις τους προς τους φίλους των ερυθρολεύκων μετά το τέλος του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι με την ισοπαλία αυτή μένουν στο κόλπο της πρόκρισης της επόμενης φάσης της διοργάνωσης αν και παρέμειναν στους δύο βαθμούς διαφορά από την κορυφή και τη σημερινή τους αντίπαλο.

Το κακό είναι όμως ότι έχουν τρία παιχνίδια περισσότερα από τους μικρούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, από την οποία έχουν γνωρίσει βαριά ήττα στο πρώτο τους ματς στην διοργάνωση.

Το παιχνίδι
Η Μαρσέιγ άρχισε το παιχνίδι καλύτερα και προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με τον Ντιόπ. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι καθώς πέτυχαν γκολ με τον Ιωαννίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ειδικά προς το τέλος του αγώνα για να πάρουν τη νίκη η οποία και θα τους ανέβαζε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο τραυματισμός
Ο σκόρερ της γαλλικής ομάδας ήταν και ο άτυχος της ημέρας. Σε μια κούρσα από τα δεξιά δέχθηκε ένα μαρκάρισμα και στην πτώση χτύπησε πολύ σοβαρά το πόδι του. Έγινε αναγκαστική αλλαγή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να χειροκροτούν θερμότατα τον Ντιόπ.

Το σκληρό παιχνίδι και οι προκλήσεις
Αρκετά σκληρό έγινε το παιχνίδι των παικτών της Μαρσέιγ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δεχθούν δύο κόκκινες κάρτες για ένα χτύπημα εκτός φάσης και ένα τάκλιν με στόχο το πόδι του Πασαλίδη.

Στο τέλος του αγώνα τα αίματα είχαν ανέβει. Τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Μαρσέιγ είχαν προκαλέσει τις αποδοκιμασίες των οπαδών που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη. Με τη λήξη του αγώνα πολλοί ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ κινήθηκαν προκλητικά προς την κερκίδα και σε παίκτες του Ολυμπιακού με στόχο να πικάρουν για την νίκη κάνοντας χειρονομίες και εξαπολύοντας ύβρεις.

Ορισμένοι ψύχραιμοι παίκτες της γαλλικής ομάδας φρόντισαν να τους σταματήσουν και να αποτρέψουν τα χειρότερα. Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις φροντίζοντας –μάλιστα- να πέσουν οι τόνοι μιλώντας στους Γάλλους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: