Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Και διεθνείς και… Μανωλάς!!

Και διεθνείς και… Μανωλάς
Δεν κατάφερε να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι, σε αυτό με την ΑΕΚ, και επιστρέφει. Ο Κώστας Μανωλάς γυμνάστηκε κανονικά το απόγευμα στο προπονητήριο του Ρέντη και έτσι δηλώνει «παρών» στα πλάνα που καταστρώνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο νεαρός αμυντικός έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη κνήμη και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της 11ης αγωνιστικής.

Εκτός αυτού, ο Ζαρντίμ σήμερα είχε άλλον έναν λόγο για να είναι χαρούμενος. Είδε το προπονητήριο γεμάτο και με τους διεθνείς, οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους ομάδας.

Φυσικά, ακόμη καλύτερο είναι το γεγονός ότι όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν απόλυτα υγιείς, κάτι που πάντα αγχώνει τους υπεύθυνους της ομάδας λόγω του κακού παρελθόντος.

Οι διεθνείς έκαναν αποθεραπεία λόγω των χθεσινών αγώνων και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις τεχνικής, ενώ έγινε και δίτερμα, με τους παίκτες να δουλεύουν επάνω στην τακτική τους.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: