Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ναούμ: «Λάθος της Επιτροπής διαιτησίας ο ορισμός Τριτσώνη»

Ο βετεράνος διαιτητής Δημήτρης Ναούμ, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου κλήθηκε να σχολιάσει τον ορισμό του διαιτητή Τριτσώνη για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ορισμό Τριτσώνη στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ:
«Άκουσα για ορισμό του Τριτσώνη. Άμα ήταν κλήρωση, όπως ήταν παλιά, θα λέγαμε ε εντάξει ήταν κλήρωση τι να κάνουμε. Αλλά σήμερα που μιλάμε για ορισμό, δε γίνεται να οριστεί διαιτητής σε αγώνα ομάδας της πόλης του. Εγώ δε λεω ότι θα παίξει υπέρ κάποιου. Αλλά αν κάνει 2-3 λάθη θα πούνε άσχημα πράγματα υπέρ του. Είναι σε δύσκολη θέση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο ΠΑΟΚ το αντίθετο. Η Επιτροπή διαιτησίας έκανε λάθος με τον ορισμό του Τριτσώνη.»

Για το αν είναι ικανός να «σφυρίξει» δίκαια στο ντέρμπι:
«Το παιχνίδι αυτό δε θέλει κανέναν πολύ καλό διαιτητή. Οι ομάδες είναι πειθαρχημένες, οι ποδοσφαιριστές βοηθάνε ο ένας τον άλλο. Εμένα με ενδιαφέρει να εφαρμόσει τον κανονισμό εξίσου και για τις 2 ομάδες. Αν κάνει λάθη θα είναι δύσκολο να τελειώσει φυσιολογικά το παιχνίδι. Δε μπορώ να σας πω εάν είναι ένας καλό η κακός διαιτητής. Από τη στιγμή που τον δέχτηκαν σημαίνει πως αξιολογήθηκε. Ο Τριτσώνης είναι έμπειρος διαιτητής αφού παίζει 4-5 σεζόν. Όμως ο άνθρωπος μένει στην Αθήνα και αυτό θα του φέρει προβλήματα. Μακάρι όταν τελειώσει το παιχνίδι να πούμε ο άνθρωπος απέδωσε δικαιοσύνη.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: