Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αργυρόπουλος: «Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι»

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Πατρών, αλλα και πρώην παίκτης του Άρη Νίκος Αργυρόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ τόνισε πως ο Άρης θα πάει στην Πάτρα με πληγωμένο εγωισμό.

Αναλύτικα η συνέντευξη του Νίκου Αργυρόπουλου:

Νίκο, πόσο σημαντική ήταν η νίκη κόντρα στον Κολοσσό για την ομάδα σου και ειδικά για εν όψει της δύσκολης συνέχειας;

«Σίγουρα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Προερχόμασταν από κάποια άσχημα αποτελέσματα και νομίζω πως δίκαια κερδίσαμε καθώς ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι? αυτό το παιχνίδι. Παρ? όλα αυτά για να έχει πολύ μεγαλύτερη αξία η νίκη που κάναμε θα πρέπει να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στον Άρη στον επόμενο αγώνα».

Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί της νίκης αυτής;

«Η απόλυτη συγκέντρωση και η κατάλληλη προετοιμασία που είχαμε κάνει για αυτό τον αγώνα. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχαμε πάει στη Ρόδο πολύ διαβασμένοι. Περιμέναμε τι θα αντιμετωπίσουμε σ? αυτό το ματς και βγάλαμε όλη μας την ενέργεια στο παρκέ».

Πόσο θετικά πιστεύεις ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα σας αυτή η επιτυχία;

«Σίγουρα η νίκη αυτή έκανε πολύ καλό στη ψυχολογία της ομάδας και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι γίνεται σωστή διαχείριση του αποτελέσματος εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Άρη».

Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το μυστικό για να πετύχετε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη;

«Θα πρέπει να έχουμε ακριβώς την ίδια συνταγή. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στο παιχνίδι. Ο Άρης θα έρθει στην Πάτρα με πληγωμένο εγωισμό μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχε κόντρα στον Πανιώνιο. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Το γήπεδο θα έχει πάνω από τρεις χιλιάδες φίλους και αν μπούμε στο παιχνίδι με την ίδια αυτοσυγκέντρωση και με το ίδιο πάθος για να έχουμε το πρώτο λόγο».

Περιμένετε ένα γεμάτο γήπεδο. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στο κόσμο του Απόλλωνα εν όψει του αγώνα με τον Άρη;

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να δουν την ομάδα να παλεύουν όλοι οι παίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος και μαζί με την δικιά τους την βοήθεια που θα είναι σημαντική νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τέλος θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για την συνέχεια;

«Να συνεχίσει το πρωτάθλημα να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό και ο Απόλλωνας να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει όσο πιο γρήγορα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: