Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τελευταία ομιλία Φερέιρα!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγο πριν φύγει από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, θέλησε να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του με μια ομιλία, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία και υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε, συγκινημένος, ο Πορτογάλος τεχνικός:
"Είμαι στεναχωρημένος όπως ήρθαν τα πράγματα. Σήμερα είναι μια διαφορετική ημέρα για εμένα, αλλά θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. Έχω δέκα χρόνια να πάω στο σπίτι μου και να δω τα εγγόνια μου που έχουν μεγαλώσει μακριά μου. Θα μου λείψει η ποδοσφαιρική καθημερινότητα.

Είμαι 2-2.5 χρόνια εδώ και πραγματικά αγάπησα αυτή την ομάδα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προπονήσω ένα μεγάλο Σύλλογο. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλο αυτό τον καιρό, οι οικονομικές δυσκολίες, το παρασκήνιο και διάφορες συγκυρίες δεν επέτρεψαν να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Πραγματικά έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και δούλεψα τίμια. Έζησα ορισμένες 'όμορφες στιγμές εδώ και κρατάω τα θετικά", είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια τόνισε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Θεωρώ ότι είστε πάρα πολύ καλοί παίκτες. Σας εύχομαι καλή επιτυχία από εδώ και πέρα. Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που έχουμε κάνει θα βγει στο γήπεδο για να φέρεται τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει για την ομάδα και τον κόσμο. Ελπίζω να αγαπήσετε τον Παναθηναϊκό, όπως τον αγάπησα και εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: