Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Έδειξε την εμπιστοσύνη του...»

«Έδειξε την εμπιστοσύνη του...»
Κίνηση που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την πίστη στις ικανότητες του Φετφατζίδη που του έχει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε την ανανέωση συμβολαίου ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου».

«Του δίνει θάρρος. Ο Γιάννης θα επιστρέψει στην 11άδα και θα επιστρέψει καλύτερος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάνατζερ του Γιάννη Φετφατζίδη, Γιώργου Τσέλιου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

-για την ανανέωση συμβολαίου του «Φέτφα»:
«Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Γιάννη Φετφατζίδη και του έδωσε ένα ακόμη κίνητρο εκείνος να δουλέψει και να προσφέρει τα όσα μπορεί στην ομάδα. Είχαμε μιλήσει με τη διοίκηση για το νέο συμβόλαιο και μας είχαν πει ότι θα μας καλέσουν για να μιλήσουμε. Την περασμένη εβδομάδα μας κάλεσαν. Πήγαμε, συζητήσαμε και υπογράψαμε».

-τι έπαιξε ρόλο στην ανανέωση αυτή:
«Πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή τα χρήματα έρχονται μετά. Το πρώτο ο ποδοσφαιριστής να νιώσει ότι μια ομάδα πιστεύει σε αυτόν. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως τον πιστεύει και τον στηρίζει με την κίνηση αυτή. Πλέον είναι στα πόδια του να παλέψει και να παίξει για να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας».

-εάν θα τον βοηθήσει ψυχολογικά η νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό:
«Ψυχολογικά ναι… Ο Γιάννης είναι ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και από την στιγμή που πέρσι έπαιξε 24 παιχνίδια, τώρα βρισκόταν στον πάγκο, κάτι που είναι δύσκολο να το διαχειριστεί ένας παίκτης, ιδιαίτερα σε αυτή την μικρή ηλικία. Αυτή η κίνηση του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη του δίνει ώθηση και ψυχραιμία για τη συνέχεια. Του δίνει θάρρος για να παλέψει να καθιερωθεί στην 11άδα».

-τι είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή στην ηλικία του Φετφατζίδη:
«Ήμουν προπονητής και θεωρώ ότι ένας παίκτης στην ηλικία του Γιάννη Φετφατζίδη πρέπει να έχει σωστή διαχείριση και πρέπει να παίζει. Εάν μείνει εκτός γηπέδου τότε είναι δύσκολο να επανέλθει. Ο πήχης στον ποδοσφαιριστή Φετφατζίδη έχει ανέβει ψηλά. Όλοι που τον βλέπούν περιμένουν να κάνει ντρίπλες να περάσει 2-3 παίκτες κτλ. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του είναι αυτός που δίνει εντολές και το «πώς» θα παίξει η ομάδα. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι για να παίξει ένας παίκτης πρέπει να έχει παιχνίδια» .

-εάν τελικά έκανε κακό το παρατσούκλι του Έλληνα Μέσι:
«Ναι».

-εάν ποτέ σκέφτηκε ο Φετφατζίδης να φύγει δανεικός:
«Αυτό υπήρξε όπως και πέρσι υπήρξαν προτάσεις. Ο Ολυμπιακός όμως μας είπε ότι στηρίζει τον παίκτη. Εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ευρωπαϊκή μεγάλη. Σαν παίκτης μου που είναι ο Φετφατζίδης θα τον υποστηρίξω. Όμως νομίζω ότι έπρεπε να παίζει. Πάντως ποτέ δεν πέρασε από την σκέψη του να φύγει. Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο μέλημα για τον Γιάννη. Θέλει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Μετά όλα τα άλλα.

Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο Γιάννης θα δυσκολευτεί να επιστρέψει στην 11άδα. Ξέρουμε ότι έχει ταλέντο και δουλεύει σκληρά. Ίσως να μην είναι καλός σε μια προπόνηση, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι δεν θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει και θα είναι και καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: