Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κόπα Σουνταμερικάνα: Πρόκριση στις καθυστερήσεις για Μιλονάριος! (video)

Μέχρι το 60ό λεπτό οι Μιλονάριος ήταν πίσω με 2-0 στο συνολικό σκορ της προημιτελικής σειράς του Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά επικράτησε της Γκρέμιο με 3-1 και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-2!
Στο 12ο λεπτό ο Βερλέι άνοιξε το σκορ για τους Βραζιλιάνους. Μάλιστα η Γκρέμιο δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της και ουσιαστικά να «φιξάρει» θέση στα ημιτελικά της νοτιοαμερικανικής διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων οι «τρικολόρ» διαμαρτυρήθηκαν για δύο πέναλτι, τα οποία δεν καταλογίστηκαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η ομάδα του Ζιλμπέρτο Σίλβα παρουσιάστηκε αγνώριστη. Ο Βάσον Ρεντέρια θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει από τα πρώτα λεπτά, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 80ό λεπτό, όμως, διαμόρφωσε το 2-1 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ευστόχησε σε πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στους Κολομβιανούς προκαλώντας έξαλλα πανηγύρια στις κερκίδες. Στο 59ο λεπτό είχε ισοφαρίσει ο Βιλμπέρτο Κόσμε.
Έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα, οι Βραζιλιάνοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, τον οποίο θεώρησαν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό τους. Απαιτήθηκε, μάλιστα, παρέμβαση της αστυνομίας, ώστε να φυγαδευτεί ο ανώτατος άρχοντας της αναμέτρησης.
Παρακάτω τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα (20-22/11 και 27-29/11):
Τίγκρε (Αργεντινή)-Μιλονάριος (Κολομβία)
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (Χιλή)-Σάο Πάολο (Βραζιλία)
Οι τελικοί της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένοι για τις 5 και για τις 12 Δεκεμβρίου.






πηγή: onsports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: