Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Οι… Ελπίδες του ΟΦΗ!!

Οι… Ελπίδες του ΟΦΗ
Ίσως αν ο ΟΦΗ δεν είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα να μη στηριζόταν σε τόσα νέα παιδιά φέτος. Ωστόσο, τα αγωνιστικά οφέλη για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι αρκετά, αφού με μηδενικό κόστος ο σύλλογος έχει αναδείξει νέους πρωταγωνιστές. Δύο από αυτούς είναι οι Μανώλης Ζαχαράκης και Γιάννης Βιτώρος, οι οποίοι μίλησαν στο sport-fm.gr για την πρώτη τους εμφάνιση στην Εθνική Ελπίδων στον αγώνα με την Αυστρία, αλλά και για την πορεία του συλλόγου του Ηρακλείου στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές στον Θέμη Λιουδάκη:

Τόσο ο Μανώλης Ζαχαράκης, όσο και ο Γιάννης Βιτώρος την Τρίτη (13/11) πραγματοποίησαν την "παρθενική" τους εμφάνιση με την Εθνική Ελπίδων και, όπως τόνισαν, τα καλύτερα έρχονται: «Είναι καταπληκτική εμπειρία το να αγωνίζεσαι με τη φανέλα της Εθνικής. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά, προκειμένου να φορέσω και άλλες φορές τη φανέλα με το εθνόσημο», είπε ο Βιτώρος, ενώ από την μεριά του ο Ζαχαράκης τόνισε: «Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι μέλος της Εθνικής. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

Για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό: «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, αφού ο Λεβαδειακός από την περσινή σεζόν έχει κρατήσει τον περσινό “κορμό” του», υπογράμμισε ο Βιτώρος. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του συμπαίκτη του: «Πριν τον αγώνα με τη Βέροια έχουμε πει πως μας περιμένουν τέσσερα σημαντικά παιχνίδια. Πήραμε το πρώτο “τρίποντο” και πλέον το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον Λεβαδειακό».

Αν και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Ηρακλείου είναι αρκετά, αυτό δεν έχει επηρεάσει τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες. Αντιθέτως, τους έχει συσπειρώσει, όπως είπε και ο 20χρονος αμυντικός: «Αν και έχουμε κάποιες οικονομικές δυσκολίες το κλίμα στα αποδυτήρια παραμένει άψογο και είμαστε όλοι οι παίκτες σαν οικογένεια», είπε ο Ζαχαράκης. «Η ομάδα τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, όμως στη συνέχεια θα πρέπει να δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, ώστε να τα πάμε ακόμη καλύτερα», το μήνυμα του Βιτώρου.

Για το «κεφάλαιο» Νίκος Ανασταστόπουλος και οι δύο νεαροί παίκτες «έπλεξαν» το εγκώμιο του προπονητή τους: «Έχει βοηθήσει όλα τα νέα παιδιά που βρίσκονται στον ΟΦΗ, προκειμένου να μπουν στο κλίμα της ομάδας, αλλά και της Σούπερ Λίγκας. Πιστεύω θα βοηθήσει ακόμη πιο πολλά στο μέλλον», ήταν η άποψη του Βιτώρου. «Είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Σίγουρα το γεγονός πως ο ΟΦΗ και φέτος έχει ένα καλό σύνολο, όπως και τις προηγούμενες σεζόν πιστώνεται σε αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: