Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αμπερντίν ώρα μηδέν!!

Αμπερντίν ώρα μηδέν!
Αν και με ένα ματς λιγότερο, η Σέλτικ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Χιμπέρνιαν και αν δεν περάσει από την έδρα της Αμπερντίν για την 14η αγωνιστική, ενδέχεται να χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα για την υπεράσπιση του τίτλου στην Σκωτία.

Η πρωτοπόρος Χιμπέρνιαν δοκιμάζεται στην έδρα της Νταντί, ενώ στην μάχη της «εξάδας», Σεντ Τζόνστον και Ινβερνές, υποδέχονται τις Ρος Κάουντι και Μάδεργουελ αντίστοιχα. Χαρτς-Σεντ Μίρεν και Νταντί Γιουνάιτεντ-Κιλμάρνοκ, τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής.

Η αυλαία ανοίγει απόψε, με την Νταντί Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Κιλμάρνοκ, σε κρίσιμο ματς για την είσοδο στην προνομιούχο «εξάδα».

Αύριο Σάββατο, το… πρώτο πιάτο «σερβίρεται» στο Αμπερντίν (14:45), όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Σέλτικ. Οι «καθολικοί» βρίσκονται στο -2 από την κορυφή ενώ οι γηπεδούχοι στο -3, με αμφότερους να θέλουν την νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Χιμπέρνιαν.

Στα υπόλοιπα αυριανά ματς, η Χαρτς υποδέχεται την Σεντ Μίρεν, σε ντέρμπι ουραγών, την ίδια ώρα που η Χιμπέρνιαν θα καλείται να περάσει χωρίς απώλειες από την έδρα της τελευταίας στην βαθμολογία Νταντί.

Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν την Σεντ Τζόνστον με την Ρος Κάουντι, με τις τους γηπεδούχους να θέλουν να κρατήσουν την επαφή τους με την κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι πασχίζουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ινβερνές και την Μάδεργουελ, με τον στόχο του καλύτερου πλασαρίσματος στην εξάδα, να είναι και εδώ το ζητούμενο.

Η 14η αγωνιστική

Παρασκευή 16/11

Νταντί Γιουνάιτεντ-Κιλμάρνοκ 21:45

Σάββατο 17/11

Αμπερντίν-Σέλτικ 14:00

Χαρτς-Σεντ Μίρεν 17:00

Νταντί-Χιμπέρνιαν 17:00

Σεντ Τζόνστον-Ρος Κάουντι 17:00

Κυριακή 18/11

Ινβερνές-Μάδεργουελ 14:45

Η επόμενη αγωνιστική (15η)

Σάββατο 24/11, 17:00

Μάδεργουελ-Χαρτς (14:45)

Σέλτικ-Ινβερνές

Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν

Κιλμάρνοκ-Σεντ Τζόνστον

Ρος Κάουντι-Νταντί Γιουνάιτεντ

Σεντ Μίρεν-Νταντί



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: