Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αρχή με Βελλίδη

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι ο πρώτος από τους παλιούς που θα κληθεί άμεσα από τη διοικούσα του Άρη για ανανέωση.
Παράλληλα με το άρθρο 99, τυχόν αίσια έκβαση του οποίου θα σηματοδοτήσει την απαρχή της εξυγίανσης, η διοικούσα επιτροπή του Αρη θέλει μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει πετύχει αν είναι δυνατόν και κάποιες συμφωνίες ανανέωσης, με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο ο νόμος τους δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουν -ακόμη και να συμφωνήσουν- αν θέλουν με άλλες ομάδες.

Εκτός από τους νεαρούς Γιαννίτση, Διούδη και Οικονομόπουλο, για τους οποίους η «SportDay» σας έγραψε προχθές, προτεραιότητα για τη διοικούσα, όσον αφορά τους παλιούς, αποτελεί ο Μάρκος Βελλίδης. Το συμβόλαιο του 25χρονου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι όποιες επαφές έχουν γίνει ήταν σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο.

Ηδη ο παίκτης έχει δεχθεί τηλεφώνημα από τη διοίκηση και λογικά την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο πρώτος από τους πέντε παλιούς (οι άλλοι είναι οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Καπετάνος) που θα κληθεί να συζητήσει την προοπτική ενός νέου συμβολαίου.

ΤΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ

Δύο πράγματα θα μετρήσουν στην κουβέντα με τον Καστοριανό τερματοφύλακα. Το πρώτο είναι τι ύψος θα έχει η οικονομική πρόταση του Αρη, με δεδομένο ότι τα οικονομικά είναι... σφικτά, και το δεύτερο τι θα γίνει με τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη από την περσινή σεζόν και φυσικά ολόκληρο το φετινό του συμβόλαιο που ανέρχεται στις 120.000 ευρώ (στον παίκτη έχει γίνει εκχώρηση του μισού περσινού του συμβολαίου). Το σημαντικό σε πρώτη φάση, βέβαια, είναι να μάθει η διοικούσα τις προθέσεις του Βελλίδη, που μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και το μόνο που λέει είναι ότι θα περιμένει να ακούσει την πρόταση του Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: