Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Βένος: «Δείχνει οικογένεια ο Άρης»

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη και πρόεδρος των βετεράνων, Γιάννης Βένος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη σημερινή προβολή στο Aris sports cafe του ιστορικού αγώνα του Άρη με την Ίπσουιτς, αλλά και για την τωρινή κατάσταση των «κιτρίνων».

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Χάσαμε 5-1 στο πρώτο ματς από έναν ανεκδιήγητο διαιτητή, που έδωσε πέναλτι και αποβολές σε βάρος μας χωρίς λόγο. Η Ίπσουιτς τότε είχε τέσσερις παίκτες στην εθνική Αγγλίας και πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα. Μας είχαν τελειωμένους, παίξαμε στο Καυτανζόγλειο και κατορθώσαμε να κερδίζουμε με 3-0 και χάσαμε δύο ευκαιρίες για το 4-0, με τον Τσιριμώκο, δεν έγινε αυτό και ένα γκολ των Άγγλων έγινε το 3-1. Ο προπονητής της Ίπσουιτς, ο Μπράιαν Ρόμπσον είπε μετά το παιχνίδι ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου είδα τον διάβολο»...

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είπε:

«Θα έχει διάρκεια, ο Άρης δείχνει να είναι οικογένεια. Η ομάδα ζητάει τη νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες παλεύουν και έχουν αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα στο μέλλον, όταν θα αποκτήσει μεγαλύτερη ομοιογένεια και θα κάνει μεγαλύτερη συγκομιδή, που θα δε θα επιτρέψει να κινδυνεύσει».

Τέλος, για τη διοικητική προσπάθεια και την υπαγωγή στο άρθρο 99:

«Όταν αγωνιστικά η ομάδα πηγαίνει καλά, θα είναι καλύτερα και για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την επιβίωση της ομάδας. Η προσπάθεια συνεχίζεται, θέλει πολλή δουλειά, πρέπει να συναινέσουν οι πιστωτές, δεν είναι εύκολο αυτό και ο Άρης πρέπει να μπει στο άρθρο 99 για να του επιτρέψει να δει το μέλλον με αισιοδοξία και από αυτό ίσως εξαρτηθεί και η έλευση κάποιου επενδυτή».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: