Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πασιαλής: «Γυρνάμε σελίδα, στο μυαλό μας ο ΠΑΣ»

Ο προπονητής του Άρη Νικος Πασιαλής σε δηλωσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, έδωσε το σήμα της νίκης εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο τεχνικός των κίτρινων υπογράμμισε αρχικά πως «μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος και μπροστά μας έχουμε μια σειρά παιχνιδιών, στα οποία στοχεύουμε στη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή» και πρόσθεσε: «Από εκεί και μετά, όμως, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προέχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα, που, όπως όλες, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Προέρχεται από νίκη και θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία. Το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδό μας και για μια ακόμη φορά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι δύο στοιχεία που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Άλλωστε οι εντός έδρας αγώνες είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων μιας ομάδας».

Για την ήττα στη τη Λιβαδειά σε σχέση με τον αυριανό αγώνα: «Ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μας στεναχώρησε. Όμως γυρίσαμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι στον αγώνα με τα Γιάννινα όλα θα πάνε καλά και θα προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: