Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Φουρτάδο: «Θα έρθει και το γκολ, αλλά πρώτα οι νίκες»

Φουρτάδο: «Θα έρθει και το γκολ, αλλά πρώτα οι νίκες»
Βέβαιος πως η αφλογιστία του θα σπάσει, αλλά και πως μπορεί να προσφέρει αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ, θέση που τον καθιερώνει τελευταία ο Έβαλντ Λίνεν, δήλωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο μιλώντας στη Nova εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Πάντως σημείωσε πως αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι οι νίκες.

«Σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως και οι περισσότερες άλλωστε στη φετινή Super League. Ξέρουμε καλά ότι πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες και να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό και ειδικά στην έδρα μας. Ο ΠΑΣ θα είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά ανεξάρτητα από τον ποιον έχουν απέναντί μας πρέπει η ομάδα να νικάει», ανέφερε ο Φουρτάδο που έχει πετύχει ένα γκολ στο πρωτάθλημα και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα, ανεξάρτητα με το ποιος θα πετύχει το γκολ. Ξέρω ότι ήρθα εδώ για να σκοράρω, γνωρίζω πώς να βάζω γκολ και επίσης γνωρίζω ότι επειδή δουλεύω, κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή είναι να νικήσει η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη χρησιμοποίησή του σε θέση αριστερού μεσοεπιθετικού ο 29χρονος άσος είπε: «Δεν είναι μια άγνωστη θέση για εμένα. Όταν αγωνιζόμουν στα Γιάννενα, είχα παίξει στα άκρα και δεξιά και αριστερά, γι' αυτό και νιώθω ήρεμος σ' αυτή τη θέση. Αν πιστεύει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω».

Τέλος, για τη στάση του κόσμου της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα, ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι σημείωσε: «Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι στο πλευρό όλων των παικτών. Ενδεχομένως δεν έχουν αποδώσει όλοι οι ποδοσφαιριστές τα αναμενόμενα, όμως πρέπει να πιστέψουν σε μας γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δείξαμε άλλωστε και στο ματς κόντρα στη Βέροια ότι μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε νίκες, παρά το γεγονός ότι περνάμε μια δύσκολη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: