Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Μπορεί το “2 στα 2″ ο Ηρακλής»

Ο έμπειρος προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm” για τις τελευταίες αγωνιστικές της  Football League, υπογράμμισε πως θα είναι μια μάχη με κομμένη την ανάσα, ενώ αναφερόμενος στο επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Ηρακλή επεσήμανε πως ο “γηραιός” μπορεί να πάρει τη νίκη, όπως και με τον Παναιτωλικό και να κάνει το “2 στα 2″, κάτι που θα σημαίνει και την επιστροφή του στη Super League.
Αρχικά, είπε: ‘Έχουν συσσωρευθεί τα ντέρμπι όσο τελειώνει το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό, νομίζω θα κρίνουν πολλά. Βεβαίως, παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, όπως οι τραυματισμοί, οι κάρτες, οι διαιτητικές αποφάσεις και άλλα”.
Για το τι προβλέπει πως θα γίνει στο φινάλε της σεζόν αλλά και το ντέρμπι Ολ. Βόλου-Ηρακλής: “Εχω την αίσθηση πως θα γίνει μεγάλη μάχη με κομμένη την ανάσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ηρακλής έχει μια πολύ καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στο Βόλο και μπορεί να πάρει τη νίκη και να κάνει το “2 στα 2” στο τέλος.
Για το αν οι 7 σερί νίκες των “κυανόλευκων έχουν δώσει μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα: “Βεβαίως. Σταθεροποιεί και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Από την αρχή είχαμε πει πως δεν πρέπει να έχει άγχος ο Ηρακλής, ο κόσμος αντιλήφθηκε πως πρέπει να τη βοηθά, να τη στηρίζει και όχι να προσδίδει πίεση. Οι παλιοί παίκτες βρήκαν τον εαυτό τους, οι νέοι μπολιάστηκαν, έδεσαν μεταξύ τους και γενικώς ο Ηρακλής έχει στρώσει και έχει πολύ καλή ομάδα πλέον”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: