Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επτά στις επτά νίκες, δεν έκανε κανείς...!

Άλλη μια νίκη. Η έβδομη διαδοχική. Ο Ηρακλής με κύριο χαρακτηριστικό την ωριμότητα και τη σωστή διαχείριση, έχει φτάσει σ' ένα ρεκόρ που δεν έχει κάνει καμία ομάδα στην κατηγορία.

Επτά διαδοχικές νίκες δεν πέτυχε κανείς και είναι εμφανές πως αυτή η εξαιρετική φόρμα στην οποία είναι ο Ημίθεος, του έχει δώσει μεγάλη ώθηση για την επιστροφή στη Super League. Μάλιστα αυτή η νίκη ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στα εντός έδρας παιχνίδια του Ημίθεου, μιας και προηγήθηκαν εκείνες κόντρα σε Βύζαντα Μεγάρων, Λάρισας και Πανσερραϊκού!

Στο μεθαυριανό παιχνίδι ο Ηρακλής έχει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για μια φανταστική επίδοση. Ο Ημίθεος έχει την δυνατότητα, χωρίς να ηττηθεί στο Πανθεσσαλικό, να ολοκληρώσει έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος όσον αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, αήττητος! Οι "κυανόλευκοι" έχουν... ξεχάσει την πικρή γεύση της ήττας που γεύτηκαν τον Φεβρουάριο (!) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Ευχάριστα τα... μαντάτα από Αγρίνιο και Βόλο

Στον Ηρακλή είναι ξεκάθαρο-και από τις δηλώσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών- πως δεν ασχολούνται με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου, αφού πιστεύουν στις δυνατότητές τους και στην επίτευξη δύο νικών στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις. Πάντως με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα υπήρξε ικανοποίηση για την ισοπαλία στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Απόλλωνα Σμύρνης, με τους "κυανοκίτρινους" να μένουν πίσω στη βαθμολογία, ενώ και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Βόλο ανάμεσα στη Νίκη και τη Δόξα Δράμας χαροποίησε αρκετούς φιλάθλους, καθώς οι Θεσσαλοί κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφ-μια και πλησίασε πολύ ο Πανσερραϊκός- και δε θα εμφανιστούν αδιάφοροι στον τελευταίο τους αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό.

Από σήμερα στην προετοιμασία

Χρόνος δεν υπάρχει. Ο Ηρακλής μπαίνει στην κρισιμότερη εβδομάδα της τελευταίας διετίας! Με τα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κλείσει μια και καλή το "μαύρο κεφάλαιο" της (εξαναγκαστικής) παρουσίας του σε χαμηλότερες κατηγορίες. Οι "κυανόλευκοι" θα βρεθούν από σήμερα κανονικά στη Μίκρα για προπόνηση, στις 10:30 το πρωί, όπως έχει καθιερωθεί πια, με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και κανονικούς ρυθμούς για τους υπόλοιπους.  Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: