Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Βενγκέρ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ανακουφισμένος και περήφανος δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League από την Άρσεναλ.

Βενγκέρ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»
Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

«Είμαι περήφανος για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα μου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε φέτος. Ήμασταν πολύ πίσω από την Τότεναμ και παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να την περάσουμε και να φτάσουμε τους 73 βαθμούς, τρεις περισσότερους από πέρσι. Το τελευταίο δίμηνο οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Είναι ένα από τα καλύτερα σύνολα παικτών που είχα στην καριέρα μου. Γι’ αυτό και πάντα είχα πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή Τότεναμ και μία πολύ καλή Τότεναμ, αλλά τα καταφέραμε», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Πλέον ο πήχης ανεβαίνει και ο Βενγκέρ θέλει τους «κανονιέρηδες» και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο. «Είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν. Θέλουμε το χρόνου να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα αυτή έχει μία συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πολλές ομάδες διεκδικούν απεγνωσμένα την έξοδο στο Champions League, αλλά λίγες τα καταφέρνουν. Θέλουμε τέτοια συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: